Glumac Danijel Redklif je dobio svoje prvo dete sa dugogodišnjom devojkom Erin Drejk, otkriva Daily Mail. Zvezda Harija Potera viđen je kako gura dečja kolica i sa Erin koja je išla iza njega, a fotografije iz šetnje možete da pogledate na ovom linku.

S obzirom na to da je još uvek nepoznato i kog je pola beba i kako se zove, nagađanja su sve više prisutna.

Podsetimo, par se upoznao dok su radili zajedno na drami "Kill Your Darlings" 2012. godine o najranijim članovima Beat generacije, a zajedno su više od decenije.

Danijel Redklif i Erin Drejk dobili dete.
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Biće to paklena priča koju ćemo pričati našoj deci jednog dana zato šta su naši likovi radili jedno s drugim- ispričao je glumac za People misleći na scenu seksa koju njih dvoje glume u filmu. 

- Naši likovi se sastaju i flertuju jedno sa drugim, tako da postoji ova vrsta slatkog zapisa o tome da kako smo se prvi put sreli i flertovali- dodao je tada popularni Hari Poter.

Danijel Redklif postao otac.
Youtube 

U martu je PR popularnog glumca potvrdio da par čeka prvo dete.

- Danijel i Erin ne mogu biti srećniji. Oni su apsolutno oduševljeni i jedva čekaju da postanu tročlana porodica -rekao je njegov potparol.

- Danijel je tako uzbuđen što će postati tata. Njegov odnos sa Erin je zaista poseban i svi misle da će biti sjajni roditelji. Do sada su prilično krili, ali ona više ne može da sakrije svoj stomak - rekao je izvor za The Sun.

Danijel Redklif postao otac.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!