Slavna pevačica Severina proslavila je pre nekoliko dana 51. rođendan, a nema sumnje da joj je jedna od najdražih čestitki upravo od svetski poznate glumice koja je svojevremeno imala titulu najlepše i najpoželjnije. Doduše, i dan-danas važi za se*s simbol, upravo zahvaljujući fantastičnoj liniji i energiji na kojoj bi i daleko mlađi pozavideli.

U pitanju je čuvena Šeron Stoun koja je splitskoj pevačici poslala poruku koju, sigurni smo, Severina nikad neće zaboraviti. 

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini instagram/severina

Video čestitku oduševljena Severina je podelila na svom Instagramu. "Ajme Gospe blažena, ne znam kako da sročim nešto o Šeron Stoun… koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže…Šta reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobrog za žene", napisala je pevačica, pa dodala:

"Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između istalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. Šeron Stoun živi večno". 

Severina je oduševljena Šeron Stoun.
Instagram 

Glumica je Severini ne samo čestitala rođendan, već i istakla da jedva čeka da je upozna. 

"Želim ti magičan rođendan i nadam se da ćemo se tokom ove godine i upoznati", rekla je između ostalog Šeron Stoun i izrazila oduševljenje zbog Severine i njene karijere.

Kako je Šeron i objasnila u snimku, Severina i ona imaju zajedničku prijateljicu, Ornelu Amulić, nekadašnju zvezdu "Velikog brata" koja radi kao producentkinja u Americi, te otud i fantastična čestitka.

ŠEron Stoun je oduševljena Severinom.
Ralph / Pacific coast news / Profimedia 

Inače, zanimljivo je da je prošle godine Severina privukla pažnju još jedne holivudske zvezde. U pitanju je bio reper Pi Didi koji je prošlog leta odmarao na Korčuli. Kako se videlo na snimku, on je lepu pevačicu gutao pogledom, ali ipak nije imao herca da joj priđe.

Pi Didi je muvao Severinu.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ovako nešto nije iznenađujuće ukoliko se uzme u obzir da je Severina jedna od najlepših žena na našim prostorima, te da malo koga može ostaviti ravnodušnim, i ko zna, možda i fatalna pevačica danas-sutra završi u Holivudu. 

Bonus video:

Puff Diddy odmjerio Severinu Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!