Kako stvari stoje, u slučaju Kamile Kabeljo i Šona Mendeza zaista važi ono - stara ljubav zaborava nema.

Iako su tvrdili da nisu zajedno nakon što su uhvaćeni na Koačeli dok razmenjuju strastvene poljupce, nekadašnji par uslikan je još nekoliko puta. 

Šon Mendez i Kamila su uhvaćeni dok se ljube.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako su najpre mreže preplavile fotografije na kojima se drže za ruke, da bi potom pevača paparaci slikali sa buketom cveća, malo pre nego što je Kamila došla u njegov dom na  romantični sastanak krijući se od fotografa.

Nakon toga, ponovo su uslikani na ulicama dok šetaju i drže se za ruke, i priča da se nisu pomirili, jednostavno više ne pije vodu.

Džesika Rendal, novinarka koja je i objavila poslednji video kaže da su Šon i Kamila bili u "dubokim razgovorima", ali da su izgledali rasterećeno i srećnije nego ikad.

Ova vest obradovala je mnogobrojne fanove koji su jednostavno mišljenja da su oni novi "it par", što je sjajna promena ako se uzme u obzir da su pevačicu do skoro "razvlačili" na mrežama samo zato što ne izgleda kako se od nje očekuje.

"Višak" joj nikako nisu praštali, de su Mendezu čak i poručivali da "zaslužuje bolju i lepšu". Kamili su govorili da joj "celulit liči na karfiol", te da je "toliki da prst može da se zavuče". 

Kamili Kabeljo sve su zamerali.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Doduše, prozivke su u jednom trenutku bile pojačane kada je javno govorila o svom telu i rekla da se ponosi kako izgleda, pa čak i tražila od paparaca da je ostave na miru, da bi potom za Instagram iste te fotografije fotošopirala, stanjivala struk i "gladila" kožu, što su joj fanovi žestoko zamerili.

Ipak, Mendez nikad nije bio iz te priče. On je Kamilu voleo i kada je bila mršavija i sada kada ima obline, a glupi, maliciozni komentari ga nikad nisu doticali.

Šon je voleo Kamilu i kad je bila mršava i sa oblinama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zbog toga mu aplaudiraju mnoge žene i poručuju da bi "druge "muškarčine" trebalo da se ugledaju na njega, te da se  tako ponašaju pravi frajeri kada vole ženu", i znate šta - aspolutno smo saglasni sa ovom tvrdnjom! A da li će ovog puta njegova i Kamilina veza potrajati, ostaje da se nadamo. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!