Dani kada je nekadašnja najveća dečija zvezda Lindzi Lohan punila skandalima medijske stupce možda su daleko iza nje, ali od kako se saznalo da će postati majka, duhovi prošlosti ponovo su počeli da je proganjaju. 

Lindzi Lohan nekada je bila skandal majstor.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Od svega što je uradila čini se da joj samo jednu stvar javnost ne prašta, upravo zato što za to nikad nije odgovarala. Naime, poslednjih dana, Lindzi ponovo podsećaju na situaciju od pre nekoliko godina, kada je u Instagram lajvu pokušala da otme decu sirijskih izbeglica.

Kako se vidi u snimku, Lindzi za koju mnogi smatraju da je u tom trenutku bila pod uticajem nedozvoljenih supstanci, obratila se pratiocima navodno šokirana onim što je videla.

Ona je u tom trenutku na ulicama Moksve, gde se su se ispred nje nalazila porodica sirijskih izbeglica umotana u ćebe koja, kako se vidi na snimku razume engleski, ali nedovoljno da bi u prvi mah shvatili o čemu glumica priča. 

Lindzi im se obratila rečima: "Ispričajte mi vašu priču da bih mogla da vam pomognem".  Nakon toga okreće kameru ka porodici i nudi jednom od dece boravak u hotelu gde može da gleda film. "Da li želiš da budeš večeras u hotelu? Da gledaš filmove? To bi bilo tako kul, zar ne?", započela je glumica i potom se obratila dečaku sa: "Hajde, krenimo"

Lindzi Lohan je pokušala da otme decu izbeglicama.
Instagram 

Zatim se obraća majci i kritikuje je što ne dozvoljava deci da pođu sa njom. "Daj da krene sa mnom. Ne bi trebalo da spavate na podu. Samo krenite sa mnom. Ne i vaš muž", dodala je Lindzi. Međutim, kako majka to nije želela, glumica se ražestila i udarila na njeno majčinstvo. 

"Trebalo bi da budete vrednija žena i da radite šta možete za svoju decu, kako bi oni imali bolji život", rekla je Lohan zgrabivši jedno od dece za ruku. Međutim, majci je prekipelo i otrgla je dete od nje, da bi Lohan na mešavini engleskog, ruskog i arapskog počela da se svađa sa njom. 

Dok se porodica udaljava od nje, Lohan ih prati i optužuje za trgovinu decom, i ponavlja da "neće otići dok joj ne uzme decu". "Sad znam ko ste. Ne zaje***ajte se sa mnom!", vrištala je glumica. 

Međutim, ljudi koji su pratili lajv nisu bili na njenoj strani. "Da li je to Lindzi Lohan upravo pokušala da kidnapuje decu", "Pođi sa mnom, imam nešto da ti dam, reči su svakog kidnapera", "Ovo je bolesno, neka neko reaguje", "Jadna žena, malo joj što je pobegla od rata, nego joj još treba nadrogirana glumica", "Žena koja je bila zvezda, a danas njom brišu podove jer je postala narkomanka misli da bi bila bolja majka? Nečuveno", samo je delić komentara koji se mogao pročitati. 

Ipak, epilog priče nije onakav kakav se očekivalo. Ne samo da Lohan nije nikad kažnjena za učinjeno, već nije ni morala da odgovara za pokušaj kidnapovanja. Na pitanja novinara o incidentu izbegavala je da da odgovor, a o svemu je progovorila tek dve godine kasnije u intervjuu za Paper magazin kada je prosto rekla: "Pogrešno sam pročitala situaciju. Naučila sam iz toga. I to je sve što imam da kažem."

Nažalost, ova situacija prošla je tek tako, bez da je društvo reagovalo, kako bi to danas bio slučaj. Srećom, čini se da je Lohan zaista naučila lekciju, s obzirom da njen život danas izgleda potpuno drugačije. 

Podsetimo, njena karijera započela je davne 1998. godine filmom "Zamka za roditelje", i to ju je lansiralo u najpopularnije u Holivudu. A kako to obično biva, uz basnoslovnu zaradu stigla je i slava s kojom Lindzi nije znala da se nosi.

Lindzi Lohan bila je dečija zvezda.
Youtube 

Šest godina kasnije pojavila se u filmu "Mean Girls", a potom se okušala i u muzičkim vodama kada je pokušala da postane pevačica, što se neslavno završilo.

Većina njenih poslovnih poduhvata je propala - od njene modne marke do lanca restorana u Grčkoj, a veliku pažnju privlačila je svojim skandaloznim ponašanjem.

Zavisnost od kokaina i heroina

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan poznata je po burnom životu, a zluradi komentatori često umeju da tvrde da je njen poročan život ostavio jer izgleda starije nego što to glumica zaista jeste. Lindzi je tokom prethodnih godina često viđana u neprikladnim izdanjima. Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su pad njene karijere.

Lindzi iza sebe ima niz skandala, a mnoge vožnja u pijanom stanju najmanje čudi na njenoj listi skandala.

Optužbe za krađu

Tu su i brojne optužbe za krađu. Naime, pre nekoliko godina prijateljica ju je tužila,jer joj je Lindzi u klubu ukrala krznenu jaknu vrednu 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala Roleks sat vredan 35.000 dolara.

Lindzi Lohan poznata je po nedozvoljenim supstancama.
naa / Mavrixphoto / Profimedia 

Ni tu se nije zaustavila, te je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, potom se braneći rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

Prelazak u islam

Tu je i njena slavna lista gde je pobrojala sve holivudske muškarce sa kojima je imala odnose, a tu se našlo njih 36.

Nakon svega, glumica je 2019. iznenada prešla u islam, što je objavila tako što je napisala na Instagramu "Alaikum salam", što u prevodu znači mir sa vama i obrisala je zatim sve fotografije na svom Instagram profilu.

Te godine, uplovila je u ljubavnu vezu sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije, Muhamedom bin Salmanom, koga je upoznala na trkama Formule 1.

Malo su se dopisivali, a onda je prestolonaslednik rešio da ubrza stvari i, budući da Lindzi ima finansijske probleme, dao joj je na raspolaganje 4 milijarde dolara sa njegove privatne kartice kako bi mogla da ga prati na putovanjima širom sveta.

Neuspele operacije

Lindzi Lohan je do sada imala nekoliko hirurških zahvata na licu - doradila je usne, u obraze stavila filere i botoksom ispeglala kompletno lice, zbog čega je u jednom trenutku izgledala kao 'zamrznuta'.

Novi početak

Srećom, povlačenje u ilegalu bilo je ono što je glumici trebalo. Radila je na svom podkastu, vodi mirniji, uređeniji život, a sve se promenilo i kada je upoznala Bajdera Šemsa. Lindzi je obelodanila vezu sa njim 2020. godine kada je podelila fotografiju na kojoj poziraju zajedno sa njegovom sestrom Alijanom i prijateljima muzičarima.

Lindzi Lohan u novoj je vezi sa Bajderom.
Instagram 

Inače, o Lohanovoj vezi sa Bajderom ne zna se mnogo, kao ni o njemu samom. Američki mediji prenose da se par upoznao u Dubaiju gde je Lindzi i živela neko vreme, a vesti da čekaju bebu nedavno su objavili na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!