Slavna glumica Ana de Armas duže vreme se krila od očiju javnosti, sve do prošlog vikenda kada je bila jedna od glavnih zvezda NFL-a, da bi se potom pojavila i na premijeri svog novog filma "Ghosted". Glumica je oduzimala dah vitkom figurom i milim licem, a oduševljena publika u glas je vikala njeno ime. 

Lepotici je pažnja evidentno prijala, te nije skidala osmeh sa lica.

Nakon toga, uslikali su je i paparaci, dok je provodila vreme sa svojim dečkom biznismenom Polom Bukadakisom. Par je sve vreme razmenjivao nežnosti ne mareći za fotografe, što je bilo pravo iznenađenje ako se uzme u obzir da to nije bio slučaj kada se zabavljala sa kolegom Benom Aflekom. 

Ana de Armas blistala je na premijeri svog novog filma.
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Podsetimo, Ana i Ben upoznali su se na setu filma "Deep Water" gde se strast i rodila, ali iako su izgledali veoma zaljubljeno, čini se da je više tako izgledalo nego što je zaista bilo. Dok su se zabavljali, par je blistao, pogotovo Aflek, no, čini se da Ana nije bila zadovoljna njihovim odnosom.

Ana de Armas bila je u vezi sa Aflekom.
LESE/bambam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, nakon godinu dana veze, raskinuli su, a tada se glumac zatvorio u svoja četiri zida. Bio je u potpunosti slomljen. Tada su u medije dospevale fotografija na kojima je ulazna vrata otvarao samo kako bi preuzeo brzu hranu. 

Tada se videlo da se glumac prilično zapustio, a šuškalo se i da se vratio starim porocima alkoholu i kockanju.

Ben Aflek je teško podneo raskid sa Anom.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

A iako je Ben bio na ivici provalije, Ana je brzo krenula dalje. Čak se komentarisalo da je ona kriva za raskid veze zbog prevare što nikada nije dokazano. Navodno su joj smetale Benove loše navike i opijanje, te je rešila da nastavi dalje. A to je Bena potpuno uništilo! 

Ana je ubrzo nakon raskida primećena sa novim dečkom, podpredsednikom Tindera Polom Bukadakisom. Navodno su se upoznali putem zajedničkog prijatelja, a počeli su se viđaju još na proleće, u vreme raskida s Benom, a ostalo je istorija. Čini se da je njihova veza sve ozbiljnija, te im mnogi predviđaju i "svadbena zvona".

Ana de Armas uživa sa novim dečkom.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I Benu je upala "kašika u med", od kako je sa Džej Lo, iako su mnogi mišljenja da ga kontroliše, pa čak i dresira zbog toga što ga često sili da radi ono što ona hoće. Takva situacija nije bila dok je Aflek bio sa Anom de Armas, kada su se za sve dogovarali, a s obzirom da oboje mrze javna dešavanja i trudili su se da svoj odnos kriju od očiju javnosti, mnogi su mišljenja da mu ne od svih bivših, Ana najviše odgovarala. No, svako traži i na kraju i nađe svoju sreću, te nema sumnje da su oboje pronašli partnere sa kojima su konačno srećni, ma šta javnost mislila o tome.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!