Viktorija Bekam proslavila je svoj 49. rođendan, a fotografije intimne proslave podelila je i na svom Instagramu. Sa njom su bila i skoro sva deca, a čuvena Posh Spice je čak jela i tortu, što je pravo iznenađenje, ako se uzme u obzir da je decenijama na strogoj dijeti zbog koje su bilo kakvi slatkiši bili misaona imenica. 

Potom je bivša pevačica i dizajnerka podelila na svom profilu i mnogobrojne čestitke njenih bližnjih, kao i poslovnih saradnika i bliskih prijatelja, ali jedna čestitka je izostala, a to nije promaklo njenim pratiocima. 

Naime, iako nije isključeno da joj je čestitala privatno, ove godine je izostala javna čestitka na mrežama od njene rođene sestre Luiz Adams. Poznato je da se ona retko pojavljuje u javnosti, ali čestitka je bila "must" svake godine do ove. 

Sada se smatra da posredi neka vrsta zabrane, baš iz razloga što se prošle godine digla ogromna buka kada se videlo kako Luiz izgleda. Naime, o njoj se ne zna mnogo sem da je Viktoriji mlađa sestra, kao i da ima četvoro dece - Finlija, Liberti, Talulu-Mej i Kvinsija koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Darenom Fludom. I Luiz je u svetu mode, te ima svoj butik u Engleskoj. 

Luiz Adams je sestra Viktorije Bekam.
Instagram 

Inače, sestre neverovatno liče, a mnogi su mišljenja da to kako danas izgleda Luiz bi bila slika Viktorije da se nije operisala.

Luiz Adams neverovatno liči na sesru Viktoriju.
Instagram 

Mnogi su komentarisali i da je neverovatno da mlađa sestra izgleda starije, čime su priče o intervencijama dobile na važnosti. Naime, poznato je da se nekadašnja Posh Spice ne miri sa starenjem, te da je u prošlosti nekoliko puta odlazila "pod nož".

Njeno zategnuto lice do pucanja i "duck lips" usne, često su bile meta ismevanja na mrežama, a fotografije od pre samo su pokazale koliko je toga izmenila.

Luiz Adams nije operisana kao njena sestra.
Instagram 

Doduše, Viktorija odnedavno izgleda daleko bolje, a mnogi smatraju da je promenila "plastičara", a poslednje fotografije sa proslave godišnjice braka njenog sina Bruklina, iznenadile su sve jer je Posh Spice izgledala sveže i podmlađeno, ali i prirodno, kao da nije ništa radila.

Sa druge strane, nemoguće je da na pragu šeste decenije nemate nijednu boru, te je jasno da je Viktorija samo pronašla boljeg hirurga koji zna šta radi. 

Baš iz tog razloga, Viktorija navodno ne želi da joj sestra čestita javno. Na prvom mestu, kako ne bi podelila njihove stare fotografije, gde bi se jasno videla razlika "nekad i sad", ali i kako ne bi ponovo ispalo da njena mlađa sestra izgleda starije od nje.

Viktorija ne želi da joj sestra kvari "ugled."
Instagram 

Kako pojedini izvori tvrde, Viktorija svoju sestru voli najviše na svetu, ali slika u javnosti je slika u javnosti, te ne želi da joj iko to kvari, a sve pod okriljem da štiti njihovu privatnost. Šta je prava istina, zna samo slavna Posh Spice, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Viktorija Bekam nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!