Čuvena Eleven iz hit serije "Stranger Things", glumica Mili Bobi Braun rekla je "da" svom dugogodišnjem dečku koji je odlučio da je zaprosi nakon tri godine ljubavi. Mlada zvezda i Džejk, sin slavnog muzičara Džona Bon Džovija radosne vesti podelili su na svojim profilima na Instagramu, a očekivano, čestitke su se samo ređale. 

Zagrljeni, na plaži, sa ogromnim osmehom na licu, mladi par nije skrivao radost zbog odluke da ostatak života provedu zajedno. 

"Volim te već tri leta, dušo, i želim ih sve", napisala je Mili, a i Džejk je na svom Instagram profilu objavio njihove dve fotografije i napisao "Zauvek".

Inače, Mili i Džejk upoznali su se preko Instagrama i dugo dopisivali, a onda su iskrice između njih planule. Svoju vezu su obelodanili u junu 2021. godine kada je ona podelila fotografiju na kojoj se vidi kako je Džejk ljubi u obraz uz napomenu da su sada "zvanični na Instagramu".

Prvi put su zajedno viđeni u javnosti na dodeli BAFTA nagrada prošle godine. Početkom godine, Mili je nagovestila da je njihova veza ozbiljna i da sve ide u ovom pravcu kada je Džejka nazvala "partnerom za ceo život" u jednoj objavi na Instagramu.

"Beskrajno zaljubljena u godinu koju sam imala! Zahvalna za svoje prijatelje, porodicu, magarca (Bernarda), svoje pse i svog partnera za ceo život", napisala je tada.

Veoma brzo postali su vodeći "it" par, međutim, njihova ljubav nije bila svima po volji. Tako mnogi pamte "šalu" Arijane Grande koja je pre nekoliko godina još iz vremena kada se Mili zabavljala sa muzičarem Džejkobom Sartoriusom. Ona je tada podelila fotografije sa plaže, pod mesečinom i napisala: "Mesečina sa njim", a Grande je brže-bolje iskomentarisala: "Ja bre nisam smela kuću da napustim do 20. godine". 

Arijana Grande ružno je komentarisala Mili.
Instagram 

Malo li je reći da su se fanovi Braunove odmah ustremili na pevačicu i prozvali je za sve ono što je radila kao klinka, još dok je bila deo Nickelodeon-a. 

"Da simuliraš se*sualne radnje sa krompirom sa 14 možeš, ali poljubac sa 20 ne", "Ćuti Arijana, ti si se verila sa svakim dečkom i to nakon 2 nedelje", "Ne razumem ovaj komentar, sem kao čistu ljubomoru", "Dečija ljubav, ne kapiram ovaj komentar"... odgovarali su ljudi Grande.

Arijanu Grande su prozivali zbog komentara za Mili.
pritnscreen/twitter 

Ipak, da je lekciju naučila dalo se primetiti i po tome što je ovog puta Arijana među prvima lajkovala objavu i uzdržala se od negativnog komentarisanja. Njen komentar ponovo je postao viralan baš iz razloga što mnogi smatraju da je Mili prerano za udaju, te joj mnogi poručuju da ne brza, kako se ne bi pokajala. 

Arijana Grande se našla na meti kritika zbog Mili.
Shuterstock 

Sa druge strane, oni koji su se setili situacije sa Arijanom, koju su prozivali da "glumi poštenje", sada su je ponovo prozvali. 

"Za poljubac rano, ali za venčanje ne, to lajkuješ", "Bedno Arijana", "Arijana misli da će tako svi zaboraviti njene loše postupke", pisalo se na mrežama. Pevačica na kritike nije reagovala, a Mili i Džejk nisu se za sada osvrtali na komentare da su premladi za brak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!