Prvi put nakon vesti da se razvodi od Vensana Kasela, Tina Kunaki pojavila se u javnosti. Slavna lepotica uslikana je na utakmici Pari Sen Žermena i Olimpik Liona, a sa njom su bili i otac Robin Kunaki i brat Zakari koji se takođe, poput nje, bavi modelingom. 

Tina Kunaki bila je sa ocem i bratom na utakmici.
Urman Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

No, iako joj je prijalo njihovo društvo, slavna manekenka samo se na trenutke osmehivala, i to kada uhvati da je paparaci fotografišu, dok je većinu vremena turobno gledala u telefon. 

Tina Kunaki sve vreme je gledala u telefon.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Kunaki je bila bleda, bez šminke, zamišljena i tužna, a ovo je drugi put u poslednjih desetak dana da ovako izgleda. Pre toga fotografi su je uslikali na premijeri filma, gde se takođe pojavila bez mejkapa, a sve je iznenadilo to što je manekenka delovala umorno, gotovo bolesno. 

Tina Kunaki nedavno je uslikana bez šminke.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Malo nakon toga saznalo se da je par navodno pred razvodom. Vensan je izbrisao sve zajedničke fotografije sa slavnom lepoticom, a već duže vreme joj ništa ne lajkuje na mrežama. Čak i sada, kada je podelila fotografije sa proslave rođendana, ne samo da nije lajkovao objavu, već je i izostala bilo kakva čestitka na mrežama. 

Izvor blizak paru potvrdio je nedavno da su već neko vreme rastavljeni. Razlozi nisu poznati, ali je izvor rekao da je "Tina očajna". Na Vensanovom Instagramu čak nisu ostale ni fotografije sa njihovom zajedničkom ćerkom Amazoni.

No, sudeći po drugim fotografijama i objavama, glumac se zabavlja sa kolegama, reklamira svoj novi film, a delio je i selfije sa prijateljima. 

Čini se da se par više i ne prati na mrežama, a u međuvremenu su oboje zaključali pratioce tako da ovu informaciju više nije moguće proveriti. 

Tina kunaki zaključala je pratioce.
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Inače, Tina je tek sad okačila fotografije sa proslave svog 26. rođendana koji je bio pre nekoliko dana. Jasno se vidi da je bila okružena prijateljima, ali da Vensana nema nigde. Dok je na Instagramu blistala od sreće, uživo, odnosno na paparaco fotografijama vidno je zabrinuta, dok je kod Vensana obrnuto, gotovo kao da ga celokupna situacija ni najmanje ne dotiče. 

Podsetimo, Vensan i Tina upoznali su se na Ibici. Manekenka je tada imala jedva 19 godina i kako je kasnije rekla, nije znala ko je on, a iskre su brzo planule. Glumac je malo pre toga ostavio jednu od najlepših žena sveta, Moniku Beluči, a šuškalo se da je par pokušavao da se pomiri. No, se je palo u vodu kada se pojavila 30 godina mlađa Tina.

Par je svoju vezu objavio na Instagramu u avgustu 2016. kada su podelili sliku s plaže. Međutim, Vensan Kasel je odbio da govori za medije o svom privatnom životu. Sledeće pojavljivanje odigralo se na crvenim tepihom Victoria’s Secret modne revije u Parizu u novembru 2016, a ostalo je istorija.

Tina i Vensan pojavili su se na crvenom tepihu i tako potvrdili vezu.
Shutterstock 

Venčali su se u francuskom selu 2018, a Tina je naredne godine rodila njihovu ćerku Amazoni.

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Smatralo se da je njihov odnos čvrst i neraskidiv, ali se u isti mah govorilo da Vensanu smeta što njegova mlada supruga toliko izlazi i što je toliko slobodna sa svojim prijateljima.

Tina kunaki slobodna je sa prijateljima.
Instagram 

Tina je u više navrata viđena dok se drži za ruke sa drugim manekenima, ali i dok se ponaša kao da je solo u društvu nepoznatih muškaraca.

Tina Kunaki bila je prisna sa drugim muškarcima.
Photopress / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da li je sve to dovelo do razlaza para, nije poznato, a ostaje da vidimo da li će ipak uspeti da izglade nesuglasice ili je ovo definitivni kraj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!