Slavni glumac Rasel Krou proslavio je svoj 59. rođendan, a prva mu je čestitala nova žena Britni Teriot. Ona je na Instagram okačila njihovu zajedničku fotografiju i jednostavno napisala: "Srećan rođendan mojoj omiljenoj osobi na celom svetu".

Raselu je čestitala rođendan supruga.
Instagram 

Čestitke su se samo ređale u komentarima, a mnogima nije promaklo da glumac odavno nije bio ovako srećan, gotovo kao da blista kraj svoje mlade supruge. 

Sa druge strane i iz aviona se vidi da ga Britni zaista voli, a Rasel je zbog nje konačno odlučio da stane na kraj lošim navikama, i da svoj život vrati u svoje ruke. 

Rasel Krou je nikad srećniji kraj Britni.
Instagram 

Nakon duže pauze, konačno ponovo snima, a trenutno je zvezda novog horora "The Pope's Exorcist". U isti mah, posvetio se i skidanju viška kilograma koje je nabacio nakon razvoda od bivše supruge. 

Rasel Krou jezivo se ugojio nakon razvoda.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U jednom trenutku je, kako su pisali strani mediji, imao preko 170 kg, a onda je zbog Britni ponovo počeo da vežba. Njih dvoje su često i po najvećem suncu trenirali zajedno i igrali tenis, a njegova lepa 24 godine mlađa supruga bila mu je najveća podrška. 

Rasel Krou se posvetio skidanju kilograma.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zanimljivo je da se i Britni u prošlosti bavila glumom, da bi potom odustala od svetlosti reflektora i prešla na nekretnine, a jedna od boljih u tom poslu postala je mnogo pre nego što je uopšte i upoznala Rasela, te priče da je sa njim iz koristi, kako se isprva smatralo, nimalo ne piju vodu.

Podsetimo, Rasel je sa bivšom suprugom Danijel Spenser proveo dugih 15 godina, da bi 2018. svet iznenadili vešću da se razvode. Ovo je bio ogroman bum, jer niko nije mogao ni da nasluti da postoje bilo kakvi problemi u njihovom odnosu. Danijela je nedavno i progovorila o razlozima razvoda, što je bilo jedno od njenih retkih oglašavanja, pogotovo na ovu temu. 

"Očigledno, želim da budem u najboljim odnosima sa Raselom", rekla je. "Imamo zajedničku decu, prijatelji smo od kada smo bili tinejdžeri. Deo smo života jedno drugome veoma dugo", dodala je otkrivši šta je prelomilo da dođe do razvoda.

"Dakle, završivši na mestu gde nismo prijatelji, ili nismo u mogućnosti da budemo tu za decu i uradimo stvari poput odlaska na premijeru ili zajedničkog Božića, ili stvari koje su veoma važne za decu, mislim da bilo bi zaista tužno mesto za kraj", objasnila je. "Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza se završila, ali ne i prijateljstvo", rekla je na kraju.

Međutim, iako su odluku o razvodu doneli zajednički, prema pisanju stranih medija Danijela ta koja je prva zatražila razvod, što je Raselu veoma teško palo. Dugo je nakon svega mislio da nema šanse da dopusti da mu se ikada bilo koja druga žena približi, a onda je u njegov život ušla Britni i sve se promenilo.

Raselu je nova žena promenila život.
- / The Photo One / Profimedia 

Inače, zanimljivo je i što mnogi smatraju da je njegova nova devojka mlađa kopija bivše supruge zbog čega se smatra da glumac zapravo uopšte nije preboleo razvod do kraja.

Ipak, i pored svih priča, čini da je Rasel konačno srećan u životu, iako o detaljima svoje romanse nije želeo da priča, čak ni kada su se zajedno pojavljivali na crvenom tepihu.

Čak i nedavno, kada je njegova devojka uslikana sa prstenom na "onom" prstu koji je nalik burmi, zbog čega su svi mišljenja da su se venčali, Rasel nije želeo išta da komentariše, kao da ne želi da "izbaksuzira". 

Ipak, mnogi su svedoci da je u poslednje vreme ponovo nasmejan, a iz njega gotovo isijava pozitivna energija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!