Lepoj influenserki, manekenki i bivšoj Miss Universe Oliviji Kulpo konačno se ispunio san - njen dečko, NFL igrač Kristijan Mekafri zaprosio ju je nakon 4 godine veze. 

Vesti je otkrila na svom Instagramu uz jednostvno: "4.2.23", kao datum kada mu je rekla "da", da bi potom dodala na Instagram storiju: "Pokušali smo da ovo tajna što je duže moguće, ali očigledno se priča brzo širi. Udajem se za svog najboljeg prijatelja. Volim te mnogo, vereniče".

Olivija je podelila nekiliko crno-belih fotografija, na kojima je vidno emotivna. Čuvena lepotica ovom prilikom nosila je oversized sako i čizme sa vrtoglavom potpeticom, dok je Mekafri bio u odelu.  

Manekenka je blistala od sreće, pogotovo jer joj se konačno ostvarilo ono o čemu je toliko dugo maštala. Podsetimo, iako je jedna od najlepših žena sveta, kada je reč o ljubavi, nije imala mnogo sreće.

Olivija Kulpo nije imala mnogo sreće u ljubavi.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Javnosti je bila pogotovo interesantna njena veza sa Nikom Džonasom, koji je danas sa 10 godina starijom Prijankom Čoprom. Kulpo je raskid veoma teško podnela, i rekla: "Bila sam u vezi sa Nikom. Nisam imala brend, novac, ali sam bila zaljubljena. Kada je raskinuo sa mnom, ostala sam bez osećaja identiteta. Ceo moj identitet je bio u njemu, što je vrlo česta priča o mladoj zaljubljenoj osobi", priznala je Kulpo i dodala da je emotivno i finansijski bila zavisna od njega.

"Mislila sam da ćemo se venčati, a onda se sećam kako sam ležala tamo iz noći u noć, zurila u plafon u stanu koji nisam mogla da priuštim, razmišljajući kako ću da platim kiriju", rekla je Olivija.

Zatim, u Olivijin život ušao je još jedan sportista, Dani Amendola, sa kojim je živela bajku. Ipak, pričalo se da nije mogao da se smiri kada su u pitanju druge lepotice.

Da stvar bude gora, nakon raskida, zvezda NFL-a na društvenim mrežama napisao je poduži status sa svim detaljima njihove veze u kom je objasnio kako pravi razliku između privatnog i društvenog života, dok je njegova bivša devojka želela da dokumentuje i otkrije sve, što mu je veoma smetalo.

"Olivija želi da je primete na mrežama i u Holivudu, samo da bi zaradila mnogo novca. Imali smo lepih trenutaka i znao sam da grešim, ali i ona je znala! Seks je bio savršen, ali se ljutila što nisam objavljivao više fotografija sa njom na društvenim mrežama", rekao je između ostalog Dani, a zatim obrisao objavu.

Olivija Kulpo bila je opsednuta slavom.
Storms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia 

U njenom životu bilo je još muškaraca, ali ni sa jednim sem sa NFL igračem nije stigla do oltara. Činilo se da je i on želeo da se uveri da Olivija nije materijalista, kako su svojevremeno pričali izvori bliski paru.

Bilo kako bilo, par je u vezi proveo 4 godine, a sada će konačno svoju ljubav krunisati brakom, te je lepo videti da je i Olivija konačno srećna i da joj se ispunjava ono o čemu je maštala celog života.

Instagram Lepa manekenka u seksi haljini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!