Iako je tvrdila da više nikada neće biti sa glumcem, poznata holivudska glumica Kejt Bosvort verila se za kolegu Džastina Longa.

Mnogi se još uvek sećaju kako je objavila razvod od 13-godišnjeg filmskog producenta Majkla Poliša samo nekoliko nedelja pre njihove osmogodišnjice, pošto je objava bila prilično neobična, počevši od fotografije na kojoj se ljubi sa suprugom.

„Početak je često najbolji deo ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna - privlačnost. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podelite hamburger sa nekim kada se zaljubite i možete umreti srećni znajući da vam je to poslednji obrok. Kupite flašu viskija i podelite čašice, natočite mi vodopad. Pustite tu savršenu pesmu na džuboksu i plešite sa nekim koga poznajete ceo život iako ste se upoznali pre nekoliko minuta. Plašimo se kraja. Da izgubite ono što imate jer ste dobili ono što ste želeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Šta ako odlučimo da se ne plašimo, već da volimo. Kad bi taj najosetljiviji i delikatniji poslednji treptaj plamena postao sasvim druga vrsta peći. Možda će nekome ovo zvučati čudno, nekome romantično. Za nas: ovo je istina", napisala je Kejt.

Kejt Bosvort i bivši suprug Majkl Poliš.
Shutterstock 

„Naša srca su puna jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno za drugo kao u ovoj odluci da se rastanemo. Zajedno, tokom poslednjih deset godina, Majkl i ja smo svaki put birali ljubav. Danas se držimo za ruke jednako čvrsto kao što smo isprepleli prste na dan našeg venčanja. Naše oči gledaju dublje jedna u drugu, sada sa više hrabrosti. U procesu otpuštanja, priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Znamo da pozivi stižu u 4 ujutro. Pesme će se razmenjivati da bi se saopštilo samo ono što pesme mogu. Smejemo se dok zajedno planiramo naš sledeći film i uzbuđeni smo što možemo da podelimo našu najnoviju saradnju. Verujemo da su najepskije ljubavne priče one koje prevazilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je da doživimo ovakvu ljubav i nastavimo da se divimo lepoti evolucije ljubavi. Šta se dešava kada dođemo do kraja nečega i shvatimo da smo tek na početku. Ovo je ljubav. I u to ime ćemo piti", dodala je i ostavila zbunjene pratioce.

Verila se  Kejt Bosvort
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre njega je ljubila čuvenog Orlanda Bluma koji ju je ostavio zbog Viktorijinog anđela Mirande Ker, a navodno je to toliko pogodilo i samopouzdanje joj poljuljalo da dugi niz godina nije mogla da se oporavi od tog udarca, a svojevremeno rekla je da više nikada neće biti u vezi sa glumcem.

Na sreću, ona je sebe demantovala kada je u aprilu prošle godine posle dugih glasina konačno potvrdila vezu sa Džastinom Longom.

Verisla se Kejt Bosvort sa Džastinom Longom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Došao sam do tačke u svom životu u kojoj se osećam ugodno sam sa sobom. Nisam to ranije znao, ali sam bio spreman za ono pravo“, rekao je tada.

„I upoznao sam pravu. Našao sam je. Želim da pričam o tome, ali takođe želim da zaštitim svoju vezu. Želim da vičem o njoj sa krovova, i da je zaštitim. To je sveto", rekao je glumac.

On je potvrdio da je pronašao pravu tako što je na Instagramu objavio veridbu nizom njihovih zajedničkih fotografija, uključujući i onu na kojoj ona pozira sa prstenom.

"Rekla je da učestvuje u podkastu, ali i na neka druga pitanja koja menjaju život. Moja omiljena osoba je sada moj omiljeni gost podcasta. Neverovatno talentovana Kejt Bosvort će jednog dana pričati o svojim godinama nezaboravne glume na mom podkastu, ali u ovoj epizodi ćemo uglavnom pričati o događajima koji su je doveli do toga da pristane da provede život sa ovim veoma srećnim voditeljem podkasta", napisao je on.

Kejt je takođe podelila niz fotografija i najavila gostovanje na podkastu, a na kraju je poručila: „Ako je život kratak, pronađi onoga ko ti donosi beskrajni mir i radikalno čudo. Džastine, tako sam zahvalna što si to ti."