Od samog početka veze Tine Kunaki i Vensana Kasela, govorilo se da neće potrajati ni mesec dana, no par je izdržao čak pet godina. No, kako se čini, ovom odnosu konačno je "odzvonilo".

Vensan Kasel ostavio je Tinu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Slavni glumac izbrisao je sve fotografije sa 30 godina mlađom suprugom, zbog čega strani mediji ne prestaju da bruje da je razvod na pomolu. 

Izvor je za Daily Mail rekao da 56-godišnji glumac želi da se razvede od manekenke. "Žive razdvojeno već nekoliko nedelja. Tina je slomljena", rekao je insajder na britanskom tabloidu.

Glasine o razvodu pokrenulo je i to što Vensan ni na koji način nije na Instagramu u sredu obeležio Tinin rođendan, što prethodnih godina nije bio slučaj, a manekenka je na svom profilu prenela čestitke koje je dobila od prijatelja. Zadnji put je glumac lajkovao neku od fotografija supruge 17. februara, a ni ona već nedeljama nije podelila nijednu fotografiju s njim iako nije izbrisala stare objave. 

Tina kunaki loše izgleda.
Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia 

Takođe, Tina Kunaki nedavno je sve iznenadila i zabrinula pojavom, s obzirom da je izgledala ispijeno i bledo, iako su to mnogi povezivali sa činjenicom da nije nosila šminku. Sad su mišljenja da su bračni problemi glavni razlog.

Tina kunaki je iznadile sve izdanjem.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, par se upoznao na Ibici, kada je Tina imala samo 18 godina, malo pred njen 19. Iskre među njima odmah su planule, toliko, da je zbog mlade lepotice ostavio jednu od najlepših žena sveta Moniku Beluči nakon 18 godina braka.

Vesan Kasel ostavio je Moniku zbog Tine.
Youtube 

Zanimljivo je da Kunaki nije znala ko je on kada su se upoznali.

"Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu", objasnila je Tina svojevremeno.

Vensan se zaljubio u Tinu kad je imala samo 19.
Instagram 

Par je svoju vezu objavio na Instagramu u avgustu 2016. kada su podelili sliku s plaže. Međutim, Vensan Kasel je odbio da govori za medije o svom privatnom životu. Sledeće pojavljivanje odigralo se na crvenim tepihom Victoria’s Secret modne revije u Parizu u novembru 2016, a ostalo je istorija.

Tina i Vensan prvi put su bili na crvenom tepihu 2016.
Shutterstock 

Inače, Tina i Monika imaju dosta sličnosti, kao to da su obe odrasle u Italiji. Otac Kunakijeve je rodom iz Maroka, a majka je rođena i odrasla na Siciliji. Takođe, kao i Belučijeva, Tina je započela karijeru modela na modnim revijama.

Nakon što su se venčali u francuskom selu 2018, Tina je naredne godine rodila njihovu ćerku Amazoni. 

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!