Retko ko, kada staje na "ludi kamen" misli da to neće trajati zauvek. Zapravo, uglavnom se parovi i venčavaju jer smatraju da su njihove emocije večne... 

Slavni nisu izuzetak, a jedina je razlika u tome što se razvoj njihove ljubavi, a potom i njen krah odvija pred budnim okom javnosti. Iako ima onih koji su se razišli sporazumno, bez halabuke, nažalost, na javnoj sceni mnogo je veći broj razvoda koji su sa sobom nosili svađe, javna prepucavanja, iznošenja prljavog veša i optužbe, a ovo su neki od najdramatičnijih razvoda u Srbiji.

Jelena Karleuša - Bojan Karić

Jelenin prvi suprug, Bojan Karić inače sin Sretena Karića, rođenog brata Bogoljuba i Slavice Karić i lepa pevačica venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, nakon čega su sklopili i građanski brak u "Vili Jelena" svadbenim veseljem pred 250 zvanica.

Mlada je tada blistala u nestvarnoj uskoj venčanici Donatele Versaće sa neobičnim izrezima, a od nakira je nosila samo venčani prsten. Tada je odlučila da svom prezimenu doda i mladoženjino, ali je albume nakon toga nastavila da snima pod prezimenom Karleuša.

Svako od zvanica, a bilo ih je oko 250, dobili su poklone - čokoladne bombone u tilu, ukrašene "Svarovski" grožđem i ružama, sa listovima i drškom od srebra. Sve je bilo u belom - od stolica, stolova, ruža, balona, konobara... A na nekoliko švedskih stolova. Mladenačka torta bila je visoka dva metra i teška 200 kilograma- pisali su tada mediji.

Bojan Karić se razveo od Jelene nakon samo tri meseca.
pritnscreen/tiktok 

Međutim, par se razišao već u martu 2005. godine. Naravno, mnogi su se pitali zašto je sve puklo. Nažalost, ružne priče su se ispredale oko ovog razvoda, od toga da se Jelena udala zbog novca, prekotoga da se nije dopadala Bojanovoj majci, te da je čak okupljen tim advokata da bi se razveli, do toga da je prevarila supruga sa telohraniteljom. 

Nataša Bekvalac - Danilo Ikodinović

Nataša Bekvalac i Danilo ikodinović rastali su se u ne baš sjajnim uslovima.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Iako su Nataša i Danilo danas u korektnim odnosima, iza njih su godine i godine turbulencija i javnih svađa. Da su stvari krenule nizbrdo bilo je jasno nakon nesreće u kojoj je Danilo umalo izgubio život, a pred kraj braka uveliko se pričalo o prevari. Iako se pomislilo da će nesreća učvrstiti njihovu ljubav, ispostavilo se da je sve puklo zbog, kako se tada navodilo, atraktivne stomatološke sestre iz Novog Sada, Milice Dražin. 

Ana Nikolić - Rasta

Rasta i Ana Nikolić prošli su kroz turbulentan brak.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Brak koji je sve iznenadio je bio brak ovo dvoje aktera. Jedan od brakova koji je izazvao najviše pažnje ali i najkraće trajao je upravo ovaj. Upoznali su se dok su zajedno stvarali nove projekte, ludo zavoleli, brzo postali roditelji, a najbrže razveli. Ana je kao glavni razlog prekida ovog odnosa navela to da Rasta nije dobar muž i da je oženjen, a ko momak živi, a reper nije davao nikakve izjave, već je potpisao papire i završio tu etapu života. Da ljubav sa pevačicine strane nije prestala govori i činjenica da svaki put kada se pevačici postavi pitanje o svom bivšem mužu ona burno reaguje uvek ima neki dvosmisleni komentar, a kada je saznala da je Stefan u novoj vezi javno ga je napala na društvenim mrežama. 

Severina - Igor Kojić

Severina i Igor Kojić imali su neslavan kraj.
screenshoot/instagram 

Brak Severine Vučković sa 15 godina mlađim bivšim fudbalerom Igorom Kojićem od prvog dana bio je pod lupom javnosti. Njihov razvod poslije pet godina braka sve je iznenadio, a sad je, kako pišu hrvatski mediji, otkriven i kada su počele njihove nesuglasice.

Igora je Seve "pikirala" početkom 2015. nakon svojega koncerta u beogradskoj Areni. Upoznao ih je njen saradnik Edvin Softić, kojem je Kojić poslije bacao uroke paleći mu crnu svijeću pred vratima stana.

Igor Kojić i Severina imali su probleme u braku.
Instagram 

Inače, kako su pisali mediji, najveći problem para bio je novac, odnosno Igorevo nekontrolisano trošenje. Navodno je pevačica Igoru dala karticu s limitom od oko 13.000 evra, odnosno 1.500.000 dinara, što je Kojić navodno potrošio. Problemi su eskalirali tokom karantina kada se Severina sve više sukobljavala sa porodicom supruga, a navodno je čak i nasrnula na slavnog pevača, Igorevog oca. Severina je tada demantovala da postoje bilo kakvi problemi između nje i i Igora, da bi se kasnije ipak razveli.

Anđelka Prpić - Dario Prpić

Anđelka i Dario razveli su se zbog ljubomore.
pritnscreen/instagram 

Anđelka Prpić donedavno je punila medijske stupce kada se saznalo da ne samo da je u vezi sa nesuđenim kumom bivšeg supruga, već i čeka njegovo dete. Naime, Dario je trebalo da bude kum na venčanju prijatelja i njegove devojke sa kojom je bio u vezi punih 11 godina. Ali, kako saznaje Kurir, do kumstva nije došlo jer je njegov prijatelj prekinuo vezu sa tom devojkom.

Inače, dugo se pričalo da je Anđelkin brak pukao zbog ljubomore Darija Prpića koji joj nije mogao oprostiti scene iz serije "Žene sa Dedinja" u kojima ona "vodi ljubav" na veš mašini sa Draganom Mićanovićem koji je u seriji igrao njenog muža.

Dario Prpić bio je ljubomoran i neveran Anđelki.
Instagram 

Dario je bio toliko ljubomoran da je Anđelki prigovarao prebacujući joj da je uživala dok je to snimala, te da tu nije bilo ništa od pretvaranja, tj. glume.

U domu Prpića su, navodno, nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića.

Anđelka Prpić je sada sa nesuđenim kumom.
ATA Images 

Inače, prošle godine se javila i starleta Ava Karabatić koja je navela da je upravo sa Dariom bila u vezi i to 2017. godine dok je on još uvek bio u braku sa Anđelkom.

Ta njena izjava je navela Anđelku da se razvedu, pa je brak između nje i Darija okončan 2020. godine, ali njih dvoje su ostali u korektnim odnosima, pre svega zbog sina Jakše, iako je Dario ima određene komentare od kako se saznalo s kim je sada Anđelka.

Emina Jahović - Mustafa Sandal

Emina Jahović i Mustafa Sandal imali su turbulentan razvod.
KURIR/Dragan Kadić 

Ljubav koja je bila kao na filmu, posle deset godina se ugasila. Međutim, ta ljubav se prekinula i godinama pre ali kako su tada pisali mediji Emina i Mustafa su imali zajedničke ugovore vezano za sponzorstva vodeći se kao najidealniji par na estradnom nebu, pa zbog tih ugovora i novca koji su dobili nisu hteli da se sazna o tome kakav je njih odnos kada se kamere ugase.

Mustafa i Emina su se svađali nakon razvoda.
pritnscreen/instagram 

Kada su se konačno izjasnili, potpisali papire i svako krenuo na svoju stranu, desilo se ono što se nije desilo u jeku razlaza, a to je da je pevačica tužila pevača za neplaćanje alimentacije za njihova dva sina, te su tada ispunili sve naslovne strane koje su pokušali da preskoče nakon raspada braka. Oboje su iznosili gnusne optužbe na račun onog drugog, ali se čini da su strasti konačno umirili.

Marija Veljković - Milan Milanović

Marija Veljković navodno se razvela zbog prevare.
printscreen/instagram 

Voditeljka Marija Veljković i Milan Milanović nedavno su stavili tačku na svoj brak, a voditeljka se vratila u devojački stan.

Marija je nakon objava o razvodu pokomentarisala da je razlog zbog kojeg su doneli takvu odluku bio to što su se ona i suprug emotivno udaljili. Međutim, ubrzo nakon vesti o razvodu u medijima se pojavila vest da je razlog razvoda zapravo voditeljkina afera koju je navodno imala sa kaskaderom i rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem.

Kaja - Džunior Džek

Kaja Ostojić i Džunior Džek rastali su se zbog neslaganja u braku.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Mnogi su mislili da Kaja i Džunior Džek imaju savršen brak, a onda se saznalo da je bilo sve suprotno od toga. Slavni DJ pljuvao je bivšu nakon razvoda, rekavši: "Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi dva meseca već nismo zajedno fizički, a mentalno godinama". Pričalo se i da joj je bio neveran, a potom da mu je i ona uzvratila istom merom, ali je Kaja to demantovala.

Ana Kokić - Nikola Rađen

Nikola Rađen i Ana Kokić razveli su se zbog prevare.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Jedan od najlepših parova pukao je navodno zbog brojnih afera sportiste. Zapravo, mediji su pisali da je varao pevačicu na svakom koraku. Ana nikad nije želela da komentariše razvod, ali je jednom prilikom istakla da je sa Nikolom ostala u dobrim odnosima. 

Adrijana Lima - Marko Jarić

Adrijana Lima i Marko imali su buran razvod zbog njegovih prevara.
Shutterstock 

Malo je reći da su mnogi bili oduševljeni kada je naš proslavljeni košarkaš oženio lepu manekenku Adrijanu Limu. Ona mu je rodila i dvoje dece, međutim, ljubav se ugasila nakon što se saznalo da joj je navodno srpski sportista bio neveran. 

Mediji su pisali svašta, pa čak i da je Marko bio ljut što se Adrijana nakon što je uplovila u vezu sa sadašnjim partnerom Andreom Lemersom odselila dalje zbog čega nije mogao da viđa ćerke toliko često koliko je pre bio slučaj.

Miloš Timotijević - Dunja Timotijević

Miloš Timotijević iznenadio je sve razvodom.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Za Timotijevića se smatralo da ima jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni. o svojoj supruzi Dunji uvek je pričao sa mnogo ljubavi i govorio da je ona zaslužna što danas ima tako uspešnu karijeru. 

- Moja karijera krenulaje uzlaznom putanjom kada sam upoznao suprugu - bio je iskren Timotijević govoreći jednom priklikom za beogradske medije.

Zato je informacija da se Miloš ne samo razveo, već i ponovo oženio, mnogima došla kao grom iz vedra neba. Nije poznato kada je usledio raskid jer je Miloš sve do skoro spominjao bivšu suprugu, ali je izgleda nova ljubav ipak bila jača od 13-godišnjeg braka.

Glumac je šuškanja potvrdio i na Instagramu, gde je objavio fotografiju sa burmom uz opis "Zauzet". Inače, njegova nova izabranica Tatjana dolazi iz Portugala, a njih dvoje su stali na "ludi kamen" nakon samo 40 dana veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

TOP 10 RAZVODA NA ESTRADI: Najskandalozniji raskidi poznatih srpskih parova (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija