Kada je te davne 2012. godine za Mis Srbije proglašena zanosna Nikolina Bojić iz Apatina, mnogi su bili mišljenja da je prestižna titula konačno otišla u prave ruke i predviđali su joj veliki uspeh na svetskom takmičenju. Nažalost, malo nakon proglašenja izbio je skandal koji joj je uprljao obraz i skupo je koštao.

25-godišnja lepotica je šokirala javnost kada se saznalo da je sve vezano za nju laž. Najpre su procurile njene provokativne fotografije, da bi se malo potom pronela i priča nije nikakva fitnes influenserka kako se predstavljala, već je kuvarica u jednom apatinskom restoranu.

Ipak, ona jeste naknadno upisala Višu školu za fitnes. Takođe se šuškalo i da je udata, a sumnje su ubrzo potvrđene kada se otkrilo da je lepa misica zaista u braku i to sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem.

Očekivano, kruna i titula ubrzo su joj oduzeti, a sva ta halabuka koja se digla oko Nikoline rezultovala je time da je misica završila u Hitnoj pomoći. Povukla se na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.

Nikolina Bojić navodno je pobegla bila iz zemlje sa krunom od 5.000 evra.
printscreen/youtube 

Zbog presije je izbrisala i društvene mreže i potpuno se povukla iz javnosti, a kasnije iste godine, Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić dok su organizatori insistirali da plati odštetu od 50.000 evra.

"Sve to oko izbora za mis trebalo je da bude nešto jako lepo, ali nije bilo i završilo se kako se završilo. Moj život nije stao, štaviše posle svega samo želim da živim normalan život kao svi obični ljudi jer to sam ja", rekla je svojevremeno Nikolina za "Blic".

"U svoj onoj gužvi nisam znala šta se zaista dešava, niti šta treba da radim, pa sam se branila ćutanjem. Zaista mi nije potrebna slava kroz kojekakve skandale. Ne želim da budem javna ličnost i neka ostane onako kako je sve ispalo. Srećna sam ovde gde sam trenutno, okružena sam svojom porodicom i najbližim prijateljima, i planiram svoju skromnu budućnost", rekla je tada lepotica.

Srećom, neprijatno iskustvo nije pomutilo njenu sreću kada je u pitanju privatni život. Kada je predala krunu, mogla je sa svojim suprugom da se pojavljuje u javnosti, jer nije više bilo potrebe da kriju svoj odnos, a već godinu dana kasnije napravili su raskošnu svadbu u Apatinu.

Oni su i dan-danas u srećnom braku, sudeći po njihovim profilima na mrežama, a lepa misica postala je majka četvoro dece.

Danas žive u Montrealu u Kanadi, a Nikolina se i dalje bavi kako fitnesom, tako i modelingom, a na svojim mrežama često deli korisne savete damama.

Ona i dalje izgleda neverovatno, i svojom pojavom ostavlja bez daha, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Nikolina Bojić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota! Kurir televizija