Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo potpisao je ugovor sa klubom Al Nasr u novembru prošle godine i sa porodicom se preselio u Saudijsku Arabiju, gde su svi morali da se prilagode novom životu.

Njegova partnerka Georgina Rodrigez je u intervjuu za Telemundo otkrila da ni njima ne ide baš lako i da su njihova deca imala problema u školi sa drugom decom.

„Ponekad ih udare u školi, a ne brane se, samo potonu. Pre neki dan mi je jedno dete plakalo, a kada sam ga pitala šta mu je, rekao mi je da ga je udarilo drugo dete. Pitala sam ga: 'Zar ne znaš kako da se braniš?'", rekla je Georgina.

Ronaldova deca dolaze kući u suzama nakon preseljenja
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, iako su samo dve ćerke, petogodišnja Alana i beba Bela Esmeralda, biološki njene, Georgina prihvata svu Ronaldovu decu kao svoju i o svima jednako brine, a na društvenim mrežama često deli i porodične fotografije.

U aprilu prošle godine porodica je doživela veliku tragediju kada je na porođaju preminuo jedan od blizanaca koje je Georgina rodila, sin Anđelo.

Ronaldova devojka našla se na udaru kritika nakon fotografije iz bioskopa.
Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

O tragičnom gubitku govorila je u najavi za nastavak svog dokumentarca pod nazivom 'Ja sam Georgina', a suze nije mogla da zaustavi uprkos hrabrim rečima.

„Imam 40 miliona ljudi koji me prate, ali niko ne zna kako se zaista osećam. Ove godine sam doživela i najbolji i najgori trenutak u isto vreme. Život je težak, a ja imam razloga da nastavim i da budem jaka', rekla je Georogina, ali se jasno čulo kako joj puca glas.

Georgina Rodrigez izgubila jednog od blizanaca.
pritnscreen/youtube 

„Kris me je ohrabrio da nastavim sa svojim planovima. Rekao mi je da nastavim sa životom, da ću se osećati bolje', otkrila je da je imala veliku podršku partnera.

„Moj prioritet su moja porodica i moja deca. Srećna sam i zahvalna', rekla je Džordžina.

Još fotografija porodice Kristijana Ronalda i Georgine Rodrigez pogledajte u galeriji:

Instagram, prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!