Dženis Dikinson, nekadašnji prvi supermodel, poslednjih meseci više je nego aktivna na društvenim mrežama, pogotovo na TikToku, gde na veoma oštar način komentariše aktuelne teme, ali i ne propušta priliku da se pohvali time koliko dobro izgleda.

Dženis Dikinson ne miri se da stari.
TiKTok 

Oduvek je bila pobornik plastičnih operacija, u čemu sve više preteruje kako odmiču godine, a sada je pomalo o i tužno gledati u šta se pretvorila samo zato što se ne miri da stari. Ona bez blama sebe poredi sa daleko mlađim devojkama i bodyshame-uje sve koji ne izgledaju onako kako ona smatra da treba.

Dženis Dikinson preteruje sa operacijama.
OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, daleko od toga da je ovo prvi put da se nekada veliko ime modeling ponaša problematično. Zapravo, slobodno se može reći da je njen život bio satkan od skandala. 

Dženis Dikinson ne prestaje da preteruje sa intervencijama.
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako je, primera radi, Dženis početkom 70-ih bila jedna od najangažovanijih i najtraženijih manekenki sveta , a njenoj lepoti, bujnoj kosi, punim usnama i širokom osmehu divio se čitav svet.

Sarađivala je sa brojnim poznatim brendovima i krasila naslovnice uticajnih magazina - samo se na naslovnici "Vogue" našla 37 puta.

Ali želja za večnim ladolikim izgledom bila je jača od svega, zbog čega se Dženis podvrgla nizu plastičnih operacija i tako uništila svoju prirodnu lepotu. U isto vreme, manekenka je privlačila pažnju javnosti i burnim ljubavnim životom.

Dženis Dikinson je uništila lepotu operacijama.
Peter Brooker / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Danas je u braku sa šest godina starijim psihijatrom Robertom Gernerom, kog je upoznala 2012. godine na sastanku na slepo. Zanimljivo je da je on izgubio dozvolu za rad kada je započeo vezu s pacijentkinjom. Njoj je to četvrti brak, a Gernera je upoznala na slepom sastanku 2012. Upoznao ih je njegov sin i verili su se nakon samo tri meseca veze.

Dženis Dikinson je u braku sa psihijatrom.
Neil Warner / Splash / Profimedia 

Upravo je Gerner ovoj dami bio najveća podrška dok se lečila od raka dojke 2016. godine i prolazila kroz hemoterapije, a nakon što su prebrodili ovu krizu razmenili su bračne zavete.

Uz Dženis se veže i skandal u koji je uključen slavni glumac Silvester Stalone. Stalone je početkom 90-ih već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Dženifer Flevin, a onda joj je pismom "saopštio" da raskida s njom zbog Dženis.

Dženis Dikinson bila je ludo zaljubljena u Stalonea.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ona je 1994. rodila ćerku Savanu, a Silvester je verovao da je ona njegova ćerka, pa je tako dobila njegovo prezime nakon rođenja. Glumac i Dženis bili su vereni šest meseci, a nekoliko nedelja nakon što se manekenka porodila, razišli su se, jer je DNK test pokazao da Stalone nije Savanin otac. Nakon toga, Dženis je iznenadila javnost kada je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od samo nekoliko dana.

Dženis Dikinson otkrila je istinu o svom životu u biografiji.
Instagram 

Ispalo je da je otac njene ćerke filmski producent Majkl Birnbaum. Dženis ima i sina Nejtana Fildsa iz braka s televizijskim producentom Sajmonom Fildsom. No, Dženis se zbog skandala nije mnogo potresala. Nastavila je po svom, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte na fotografijama u nastavku:

Bonus video:

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!