Nema izgleda da će se stvari između Šakire i Pikea i njegove porodice u skorije vreme dovesti u neko normalno stanje. Kako se čini, situacija je sve gora i gora, a pevačica je čak ponovo vratila na terasu statuu veštice koja je njenu nekadašnju svekrvu užasavala. 

Podsetimo, kada je to prvi put uradila, mnogi su bili na strani Monserat, Pikeove majke, da bi malo potom saznalo šta je sve radila snajki godinama.

Ne smemo zaboraviti ni jeziv snimak na kojem hvata Šakiru za lice uz siktanje "Moraš da začepiš, ućuti", i to dok je Pike gledao, ništa ne preduzimajući. 

Ne čudi što je dolazilo do sukoba između svekrve i snahe ako se uzme u obzir da se Šakira zbog Pikea preselila u Barselonu gde nije imala prijatelja, a jedina "drugarica" bila joj je upravo Monserat koja je poznata kao teška žena. 

Međutim, Pikeova majka ne samo što je pevačicu loše tretirala, već joj je i zabila nož u leđa kada je sinu i njegovoj ljubavnici Klari Čiji Marti ustupila jednu svoju kuću da se viđaju pevačici iza leđa.

Pike i Klara su se viđali u kući Monserat.
Instagram 

Kako prenosi portal Hardwood Paroxym, Šakira ovo nije mogla da oprosti svekrvi, a kad su se suočile usledila je velika svađa, koja je navodno rezultirala i fizičkim okršajem.

- Monserat Bernabeu je udarila Šakiru u lice pred Đerarom i njihovom decom - tvrdi izvor blizak porodici koji je potvrdio da su deca bila užasnuta, a da slavni fudbaler ponovo nije reagovao, makar zbog sinova koji to ne treba da gledaju.

Šakiru je svekrva ošamarila pred sinovima.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Doduše, ni Pike ni Šakira nisu komentarisali navode, te je ova priča još uvek na nivou glasina. 

Navodno je sve počelo jer su se Đerar i Klara, na početku veze, skrivali u kući Pikeovih roditelja u Kabrilsu, ispričala je novinarka Laura Fa. Fudbaleru su roditelji dopustili da svoju novu devojku odvodi u njihovu vikendicu u gradiću Kabrilsu u Kataloniji.

Monserat je ponovo ošamarila Šakiru.
twitter/Asandé 

Šakira je to saznala tek nakon svega, što ju je jako povredilo, a nakon navodnog šamara, zabranila je sinovima da komuniciraju i viđaju Monserat. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI Espreso