Nema sumnje da srpska scena može da se pohvali nekim od najlepših žena sa ovih prostora, ali nije ni tajna da su mnoge od njih izgledale potpuno drugačije u prošlosti.

Dok su neke Srpkinje promenile lik plastičnim operacijama, bilo je i onih koje su poput vina - što su starije, to izgledaju bolje. Naravno, svemu su doprineli i drugačija frizura i stil šminkanja, kao trening i zdrava ishrana, a neke od najupečatljivijih transfromacija pogledajte u galeriji u nastavku.

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović drastično je promenila svoj fizički izgled, a danas je na listama najlepših žena. Jasno je da je imala par estetskih intervencija, ali većina se slaže da je sve odrađeno sjajno.

Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović bila je i ostala jedna od najlepših žena na našoj listi i jedna od najprirodnijih. Njenoj lepoti divila se i Monika Beluči koja joj redovno lajkuje i komentariše fotografije. 

Za sve ove godine vrlo malo se promenila, a danas izgleda nikad bolje.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša se promenila za sve ove godine.
printscreen/youtube 

Jelena Karleuša nikad bolje nije izgledala, a svoju liniju dovela je do savršenstva. Ipak, u prošlosti je izgledala poprilično drugačije. Oduvek je bila izrazito zgodna, i pratila je trendove, ali moramo vas podsećati i da je moda bila drugačija.

Ipak, Jelena danas izgleda potpuno drugačije, i mnogi su saglasni da bi joj pozavidele i mnogo mlađe na liniji.

Mirjana Karanović

Glumica Mirjana Karanović na domaćoj sceni je preko 40 godina. Iako je u sedmoj deceniji, njena energičnost i volja za zdravim načinom života ne posustaju. Glumica redovno trenira, pa pored genetike koja joj je očigledno jača strana, Mirjana zahvaljujući treninzima izgleda fenomentalo za svoje godine.

Marijana Mateus

Marijana Mateus važila je oduvek za jednu od najlepših žena. No, neverovatno je da danas, sa 52, izgledala daleko mlađe nego u dvadesetim i tridesetim.

Marijana Mateus nekad je izgledala starije nego sada sa 52.
Glossy/privatna arhiva 

Ona veoma brine o svom licu, ali i telu, te tako na njenom Instagram profilu često možemo videti fotografije i snimke iz teretane.

Sanja Vučić

Sanja Vučić promenila se za sve ove godine.
Facebook 

Sanja Vučić danas važi za jednu od najlepših pevačica na domaćoj sceni. Ipak, u prošlosti je izgledala nešto drugačije. Danas je poprilično smršala, promenila stil života, oblačenje, a odnedavno i boju kose, zbog čega mnogi komentarišu da je nikad lepša.

Ana Franić

Lepa glumica sa godinama izgleda sve bolje. Jedna je od retkih koja nije poklekla pred trendom plastičnih operacija, ali je ostala negovana i lepa, prepoznatljiva po crnoj kosi, šiškama i besprekornom tenu. 

Ivana Boom Nikolić

Ivana Boom Nikolić nije krila operacije.
Instagram 

Ivana Nikolić danas je jedna od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni, ali nije tajna da je na početku karijere izgledala potpuno drugačije. Ona je na licu imala više intervencija, o čemu svedoče njene fotografije iz mlađih dana.

Ivana Boom Nikolić nekad je izgledala drugačije.
pritntscreen/instagram 

Za raziliku od mnogih njenih koleginica, Ivana se ne srami i da to prizna. Ona nikada nije krila da je imala par zahvata na svom licu i telu, a izgleda da se ipak ponosi i svojim izgledom pre istih.

Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović izgledala je potpuno drugačije u prošlosti.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Evidentno je da je pevačica imala estetske intervencije, ali jedna je od retkih koja nije preterala, već je zadržala formu prirodnog izgleda. Danas bez sumnje izgleda pleni lepotom i harizmom.

Maja Berović

Maja Berović je nekad bila drugačija.
printscreen/youtube 

I Maja Berović je jedna od onih koja je u prošlosti izgledala nešto drugačije. Viđali smo je i kao brinetu i kao plavušu, a izvršila je i određene korekcije na licu. Ipak, daleko od toga da je i bez istih bila manje lepa. Ipak, danas je upravo zbog izgleda porede sa Barbikom.

Tamara 

Tamara Kalinić se poprilično promenila.
Instagram 

Tamara je danas jedna od najpoznatijih influenserki sveta, a nije tajna da ju je domaća javnost upoznala kao nekadašnju najbolju drugaricu Zorane Jovanović Zorannah. Ipak, prijateljstvo je puklo, a obe blogerke nastavile su svojim putem.

Tamara Kalinić više nije prijatelj Zorane Jovanović.
Instagram 

O Tamari danas pišu svetski mediji, a kada uporedite njene fotografije iz prošlosti i današnje, jasno je da se influenserka poprilično promenila, te danas izgleda bolje nego ikad.

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović se promenila za sve ove godine veoma malo.
printscreen/youtube 

Teodora je oduvek bila izrazito lepa devojka, a čini se da su korekcije koje je odradila bila minimalne. Sve što je radila bilo je umereno, a svoju liniju dovela je do savršenstva zbog čega danas važi za jednu od najzgodnijih na sceni.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović danas izgleda drugačije.
printscreen/youtube 

Mlada pevačica takođe je jedna od onih koja danas mnogo bolje izgleda nego u prošlosti. Ne samo što se drugačije oblači i šminka, već je na svom telu odradila i određene korekcije.

Senidah

Senida danas izgleda perfektno.
Youtube 

Senidah je danas od najvećih zvezda na muzičkoj sceni, ali mnogo pre nego što ju je proslavila "Slađana" pevačica je izgledala potpuno drugačije. Svoj stil često je menjala, a tome je sklona i dan-danas.

Kaća Grujić

Kaća Grujić bolje izgleda nego ranije.
printscreen/youtube 

Nema sumnje da je Kaća Grujić oduvek bila lepa devojka, ali je primetno da je neke stvari promenila od početka karijere. Pevačica je korigovala zube i usne, a promenila je i stil oblačenja.

Ipak, Katarina je od samog početka bila prepoznatljiva po ogromnom samopouzdanju, zbog čega su eventualni "nedostaci" uvek bili u drugom planu.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin
KURIR/Dragana Udovičić 

Lepa glumica je bila i ostala jedna od najatraktivnijih. Ipak, za sve ove godine poprilično se promenila. Zanosnu brinetu javnost je prvo upoznala u filmu "Elipsa", a potom u hit seriji "Totalno novi talas". I dan-danas je jedna od najpopularnijih glumica, a svoj lik i telo poprilično je promenila.

Jelisaveta redovno trenira, drastično je smršala, a uvećala je i dekolte. 

Elena Kitić

elena Kitić danas izgleda bolje nego ikad.
printscrteen/youtube 

Mlada pevačica, po mišljenju mnogih, danas izgleda poptuno drugačije nego u prošlosti. Elena je uvek bila tajanstvena po pitanju svojih intervencija, ali je više nego jasno da je neke delove lica i te kako korigovala, zbog čega je porede sa Bratz lutkom, ali u isti mah, niakd bolje nije izgledala.

Zorannah

Zorannah je danas lepša nego ikad
printscreen/instagram 

Jedna od najših najpoznatijih influenserki Zorana Jovanović veoma se promenila za sve ove godine. Ona ne samo da je prešla u tabor brineta, već je i povećala usne i grudi, a njeno telo sada krase i brojne tetovaže. 

Takođe, u poslednje vreme svoju liniju dovela je do savršenstva što ponosno ističe na mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd