One su lepe, mlade, zgodne, uspešne, popularne, sa hiljadama pratilaca na mrežama, i uvek su pozvane na sva it dešavanja, u društvu najvećih "faca" u Srbiji, a opet, niko ne zna ko su zapravo. 

Njihove objave sigurno ste videli na Instagramu i TikToku, a mi vam otkrivamo ko su najpoznatije "nepoznate" Beograđanke. 

Jovana Vukićević

Lepu influenserku na Instagramu prati gotov 30.000 ljudi, koje ova brineta često obraduje atraktivnim fotografijama i savršenim modnim kombinacijama koje često ume da začini i nekim luksuznim komadom.

Po njenim fotografijma možemo da vidimo da Jovana često uživa u Crnoj Gori i Hrvatskoj, ali joj je definitivno omiljena destinacija Dubai.

Emilija Labus

Ova mlada devojka možda radi kao hostesa u nekoliko beogradskih klubova ali i te kako može da se pohvali fakuletskom diplomom

Na Instagramu je prati skoro 30.000 ljudi sa kojima deli fotografije iz noćnih izlazaka, ali i sa putovanja.

Uvek je perfektno obučena, te ne čudi što je inspiracija mnogim devojkama.

Iva Jeremić

Mladu influenserku prati više od 120.000 ljudi, a njen istančan modni stil inspiracija je mnogim devojkama.

Poznata je po girly outfitima, a svako njeno izdanje odiše elegancijom i prefinjenošću.

Ilda Radončić

Sigurni smo da ste lepu Ildu više puta videli na profilu poznate pevačice Teodore Džehverović, što nije čudno ako se uzme u obzir da su njih dve najbolje prijateljice.

Ildu na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, a zanosna brineta često iznenađuje jedinstvenim i svedenim odevnim kombinacijama. 

Poznata je po istančanom modnom ukusu, a osim što je urbana devojka koja voli izlaske, često je možemo videti i u prirodi.

Ema Radončić

Ema je zapravo Ildina sestra koja je i sama uplovila u influenserske vode. Pored toga što Ema fizički neodoljivo podseća na Ildu, njena bujna kovrdžava kosa daje joj divlju lepotu.

Olja Radoičić

Olja je javnosti poznata kao nekadašnja najbolja drugarica Maše Terzić.

Olja Radoičić i Maša Terzić nekad su bile drugarice.
Instagram 

Lepoticu na Instagramu prati preko 20.000 ljudi, a ukoliko malo bolje pogledate, videćete da je na većini fotografija u kupaćem kostimu, što nije slučajnost s obzirom da se bavi dizajnom odeće za plažu.

Olja se nedavno iz Beograda preselila u Crnu Goru zbog ljubavi, a iako svog partnera vešto krije, rado deli solo fotografije sa zajedničkih putovanja.

 Anđela Šišmić

Lepa Anđela preselila se u Ameriku, odakle redovno objavljuje fotografije. Prati je oko 50.000 ljudi, a sudeći po njenom Instagramu bavi se i modelingom i ima nešto starijeg momka. 

Druži se i sa influenserkom Ivom Jeremić, a stalni saputnik joj je pitbul Kali od kojeg se retko odvaja. 

Sofija Milojević

Sofija Milojević je jedna od najatraktivnijh.
instagram/sofijamilojevic 

Lepa Sofija je jedna od najatraktivnijih na listi, a samo na Instagramu prati je preko 90.000 ljudi. Svoje pratioce redovno obaveštava sa luksuznih destinacija, a neke od omiljenih su joj definitivno Emirati, ali i Maldivi. 

Ne krije da od dečka dobija skupocene poklone, pa ju je tako za rođendan obradovao novim džipom. Kaže da joj najveći oslonac u životu majka, a brata Savu je, nažalost, izgubila u tragičnoj nesreći.

Sofija Milojević često deli fotografije sa putovanja.
instagram/sofijamilojevic 

Ona je pre dve godine podelila i spektakularan snimak veridbe, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju svadbu koja će biti ništa manje glamurozna. 

Tamara Dimitrić

Lepu Tamaru samo na Instagramu prati preko 20.9 hiljada pratilaca, dok je na TikToku ta brojka i veća, te doseže neverovatne 172 hiljade

Ona je šminkerka i makeup artist, a njenim savetima pripadnice "lepšeg" pola slepo veruju jer nikad nije reklamirala nešto iza čega ne stoji "glavom i bradom".

Trenutno je jedna od najtraženijih šminkerki, što ne čudi ukoliko pogledate njene radove koji su, malo je reći, izvanredni.

Pročitajte još: FOTKA KOJU NAJVIŠE SRPKINJA NOSI KOD PLASTIČNOG HIRURGA: Ovo je sada MUST, ne zanima ih više da liče na slavne žene

Viral - Influenserke i kupovina MONDO

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!