Slavna italijanska novinarka Dileta Leota potvrdila je nagađanja da je u drugom stanju. Sve je počelo nakon što je izbacila video na TikTok na kom je njen inače zategnut stomak, blago zaobljen. 

Dileta Leota pokazala je zaobljen stomak.
Instagram 

Italijanski mediji su se o tome brzo raspisali i počeli da postavljaju pitanje ko je otac deteta, a ona je danas potvrdila trudnoću i dala odgovor.

Naime, Dileta je objavila snimak dok leži na kauču i ljubi svog dečka, nemačkog golmana Lorisa Karijusa.

"Moramo vam nešto reći, ali zar to već niste znali? Eksplodiraćemo od radosti. Ja i moj stomak", napisala je ona i dodala: "Uskoro će nas biti troje".

Da je u vezi sa plavokosim golmanom Dileta je potvrdila zajedničkom fotografijom tek u januaru ove godine, a ranije je dovođena u vezu sa još jednim fudbalerom.

Pričalo se da je ljubavnica slavnog Zlatana Ibrahimovića. Kako se pisalo, Ibrahimović je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a on je nastavio put Dilete sa kojom je ostao da ranih jutarnjih časova.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Zlatan Ibrahimović i Dileta su dovođeni u vezu.
Youtube 

Ipak, Ibrahović je kasnije viđen sa suprugom, što je na neki način stavilo tačku na glasine o preljubi. Dileta je uplovila u vezu sa turskim glumcem Džanom, te se čak šuškalo da će se par venčati, ali je ipak usledio raskid.

Zlatan Ibrahimović je nakon navodne afere viđen sa suprugom.
Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Navodno je Džaman prosio Leotu nekoliko puta, ali ga je ona svaki put odbila. Pisalo se i da je Džan bio paravan Dileti kako bi smirila tračeve o aferi sa Zlatanom, a šta je prava istina, znaju samo oni.

Džan Jaman i Dileta su bili u vezi.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Potom je fatalna Italijanka pala na čari golmana Lorisa Kariusa koji je u prošlosti bio meta podsmeha.

Dileta Leota je smuvala slavnog fudbalera.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Loris je te 2018. tokom Lige šampiona načionio niz katastrofalnih grešaka u finalu noseći dres Liverpula i praktički poklonio pobedu Real Madridu. Ismevali su ga svi, a propusti su se odrazili i na njegovu karijeru.

Istog leta Klop je odlučio da dovede Alisona Bekera, dok je Karijus prvo išao na dvogodišnju pozajmicu u Bešiktaš, pa u Union Berlin, da bi potom sa njim bio raskinut ugovor. Od septembra je član Njukasla sa kojim je potpisao kratkoročni ugovor, a za to vreme je "smuvao" i jednu od najlepših žena u fudbalu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Dileta Leota je navodno u vezi sa golmanom Lorisom Kariusom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!