Kaja Gerber i Ostin Batler ovih dana uživaju u Meksiku. Nakon što su zajedno prošetali tepihom na Vanity fair žurci nakon dodele Oskara, rešili su da se odmore na egzotičnoj destinaciji.

Jedna od najuspešnijih mladih manekenki i jedan od najuspešnijih mlađih glumaca u Holivudu uživaju u vremenu provedenom zajedno.

Kaja Gerber u Meksiku sa dečkom.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je jedno vreme punila naslovnice i zbog ljubavnog života, kako sa Pitom Dejvidsonom, bivšim dečkom Arijane Grande i Kim Kardašijan, tako i zbog nedefinisanog i suviše prisnog odnosa sa Karom Delavinj zbog čega se pričalo da je Gerberova biseksualka.

Ćerka Sindi Kraford je njena kopija
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Od samog početka karijere pratile su je glasine da su joj roditelji otvorili vrata sveta modelinga, te "kupili" karijeru, čak i kada se Kaja našla na naslovnicama najvećih svetskih modnih magazina.

Kaja Gerber je ćerka Sindi Kraford.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Ipak, Kaja je svojim radom dokazala da su to samo pretpostavke nje kao "nepo" bebe, a novom fotografijom u kupaćem pokazala je i da je mamina kopija. Na ovom letovanju vidno je da Kaja voli izazovnije modele kupaćih kostima koji privlače poglede, a mnogi komentarišu da je kopija svoje slavne majke - supermodela Sindi Kraford.

Paparaci su zabeležili zanimljive prizore, detalje vile u kojoj su odseli i modne izbore poznate naslednice.

Podsetimo, Kaja Gerber i Ostin Batler u vezi su od decembra 2021. godine. On se pre toga godinama zabavljao sa glumicom Vanesom Hadžins sa kojom je imao neprijatan susret na Vanity fair zabavi.

Ćerka Sindi Kraford je njena kopija
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vanesa ga je ranije i savetovala da bi trebalo da glumi Elvisa Prislija što se desilo u filmu "Elvis" Baza Lurmana - Batler je za tu ulogu bio nominovan za Oskara u kategoriji najboljeg glumca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!