Selena Gomez je nedavno postala najpraćenija žena na svetu sa 402 miliona pratilaca na Instagramu, a uspešno balansira nekoliko karijera.

Pevačica, glumica i vlasnica kozmetičkog brenda fotografisana je u utorak na snimanju treće sezone serije 'Only Murders In The Building' u Njujorku. Selena je na snimanju blistala u raskošnoj venčanici i velom u kosi.

Nosila je i bele svilene rukavice. "Pogodi šta se upravo dogodilo", pohvalio se legendarni glumac Stiv Martin na fotografiji sa Selenom. Rekreirao je svoju ulogu iz komedije 'Otac neveste'.

Selena Gomez na snimanju filma.
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Gomez je podelila i vesele fotografije sa seta. „Nemam opis fotografije. Samo običan dan na poslu",rekla je.

Njeni video snimci su se brzo pojavili na TikTok-u i postali hit. 'Džastin Biber na aparatima nakon što je video Selenu u venčanici', 'Izgleda prelepo', 'Sada je Džastinu žao', bili su neki od komentara.

Inače, Selenina popularnost je naglo porasla u poslednje vreme nakon što su je Hejli Biber i Kajli Dženerismevale na društvenim mrežama koje su zbog toga izgubile oko milion pratilaca.

"Slučajno sam previše laminirala obrve“,našalila se nedavno Selena. Posle toga, Kajli je podelila selfi svojih obrva i snimak ekrana svog video ćaskanja sa Hejli.

Kajli Džener ismeva Selenu Gomez.
TiKTok 

'Da li je ovo bilo slučajno???', napisala je Džener uz fotografije na kojima su se videle samo njihove obrve. Mnogi su to protumačili kao ismevanje Selene.

Pevačica je prošlog meseca pretrpela napade okrutnog dela javnosti zbog svog izgleda u kupaćem dok je bila na odmoru u Meksiku, a nedugo nakon toga na TikToku se pojavio snimak koji je Hejli snimila sa svojim dobrim drugaricama Kajli i Kendal Džener.

„Ne kažem da ona to zaslužuje, ali kažem da Bog uvek bira pravi trenutak“, mogao se čuti glas Hejlinog supruga Džastina Bibera u snimku. Odmah se shvatilo da je upućeno Seleni, pa je manekenka ubrzo obrisala objavu, ali ono što je jednom na internetu ostaće zauvek i korisnici društvenih mreža su to podelili hiljadama puta, uglavnom na TikToku

Gomez je takođe navodno prokomentarisao sporni video i napisao: „U redu je! Ne dozvoljavam da me te stvari dodirnu! Budite dobri prema svima!'.

„Nikad ne komentarišem ovakve stvari, ali samo smo imali devojački izlazak i nasumično puštali TikTok zvuk iz zabave. Nije usmeren ni na koga", pravdala se Hejli u jednom komentaru.

Milioni ljudi stali su uz Selenu, a pridružile su im se i zvezde Majli Sajrus, Dženifer Lopez, Džena Ortega, Lili Kolins, Olivija Vajld, Demi Lovato, Lejdi Gaga, Elizabet Benks i Logan Lerman.

Takođe, brojne objave su otkrile koliko je Hejli opsednuta Selenom i kopiranjem mnogih njenih poteza.

Podsetimo, Selena se više puta povlačila iz javnosti zbog zdravstvenih i ljubavnih tegoba. Ona je 2021. godine pokrenula platformu za mentalno zdravlje, rekavši da je važno razgovarati o ovoj temi. Poznato je da se ranije borila sa depresijom, pa se upravo zbog toga odlučila na ovaj korak.

Gomez se sklonila iz javnosti nakon konačnog raskida sa svojom prvom velikom ljubavlju, pevačem Džastinom Biberom, koji se vrlo brzo oženio svojom sadašnjom suprugom Hejli Biber. Selena je nekoliko puta pevala o ovoj vezi, a kasnije je otkrila kako je psihički zlostavljana.

Selena pričala o raskidu sa Džastinom Biberom.
Shutterstock 

Pevačica je prošle godine pričala o njihovom raskidu u dokumentarcu 'My Mind & Me'. Sada već bivši par imao je turbulentnu vezu i osam godina su raskidali i mirili se. Selena je u dokumentarcu rekla da je njen "najgori raskid ikada morao da se desi da bi ponovo naučila da bira sebe i život".

Nekoliko meseci nakon raskida glumice i Džastina, odnosno u septembru 2018. godine, on i Hejli Biber su se venčali, što je iznenadilo javnost, a pevač je prošle godine rekao da misli da će brak izlečiti njegovo mentalno zdravlje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Story.hr