Zvuči nemoguće, ali, Kim Kardašijan je pre nekoliko dana posetila Pariz, i to ne kako bi išla u šoping ili nešto slično, već kako bi sa sinom Sejntom prisustvovala fudbalskoj utakmici Arsenala, a potom i Pari Sen Žermena. 

Kim nije bila toliko oduševljena fudbalom, te je sve vreme u loži pijuckala vino i "kuckala" se preko telefona sa nekim. Sa druge strane, Sejnt je bio oduševljen mečom i pomno pratio svaki minut. 

Kardašijanka je ipak našla način da se zabavi, te je ćaskala sa sestrom Kendal, kao i prijateljicama koje su joj pravile društvo. Takođe, pozirala je fotografima u uskom kombinezonu koji je malo toga ostavio mašti, a preko je nosila samo kožni mantil.

Kamera ju je uhvatila nekoliko puta, a ovacije sa tribina činilo se da joj baš prijaju. Međutim, brzom oku fotoreportera nije promaklo i njeno dopisivanje sa velikom fudbalskom zvezdom Nejmarom.

Kim se dopisivala sa Nejmarom.
Michael Baucher / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Naime, Kim je u jednom trenutku podelila snimak na kojem Sejnt razgovara sa Nejmarom preko fejstajma. "Dva najsrećnija dečaka na svetu na Fejstajmu žele Nejmaru brz oporavak", napisala je rijaliti zvezda na storiju, a mnogi su se iznenadili bliskošću Kim Kardašijan sa jednom od najvećih fudbalskih zvezda današnjice.

Nejmar je pričao sa decom kim kardašijan.
Instagram 

Međutim, malo nakon toga Kim je uhvaćena sa telefonom i otvorenim chat-om, gde se videlo da su ona i Nejmar razmenili popriličan broj poruka. Malo nakon toga, Kim je držala i dres slavnog Brazilca.

Podsetimo, Nejmar je nedavno pretrpeo povredu, a pre nekoliko dana je u Dohi operisao skočni zglob. On je za svoj rođendan i obnovio vezu sa Brunom Bjankardi sa kojom je bio razdvojen gotovo pola godine.

Međutim, šuška se da je njihova veza i dalje na staklenim nogama jer Nejmar prosto ne može da bude veran. Da li u ovim pričama ima istine, ne znamo, ali ukoliko se zaista muva sa Kim, ne bi nas iznenadilo da ne može da joj odoli, te da Karašijanka bude novi kamen spoticanja u njegovoj vezi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!