Dodela Oskara možda je prošla, ali su pojedine zvanice i dalje glavna tema svih medija zbog onoga što su prezentovale na "crvenom tepihu". Jedna od onih o kojima ne prestaje da se priča je i pevačica Sijara, koja se na zabavi "Vanity Fair" nakon dodele pojavila u rizičnom izdanju koje je malo toga ostavilo mašti.

Sijara je i dalje tema svih medija.
CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mrežasta providna haljina istakla je njene obline, a ispod provokativne toalete pevačica je nosila samo flastere na bradavicama i tange. Look je upotpunila plišanim rukavicama i vrtoglavim potpeticama, kao i parom dijamantskih minđuša.

Sijara se na crvenom tepihu pojavila u goloj haljini.
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Mišljenja su podeljena, ali je mnogo više onih koji su žestoko iskritikovali njeno izdanje i istakli da nema veze sa modom. 

Sijara je na Oskaru pokazala golu zadnjicu.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sijara je, očekivano, odgovorila na kritike, i to na svom TikToku tako što je prošetala zakopčana do grla, prekrivena čaršafom uz reči: "Kakva ću doći na sledeću Vanity Fair zabavu". Na kraju se nasmejala u kameru čime je bilo jasno da je komentari i kritike ne dotiču.

Sijara se našalila kakve će doći na sledeću dodelu Oskara.
TiKTok 

Ovo naravno nije prvi put da je pevačica iznenadila javnost provokativnim izdanjima, a čini se da je sve slobodnija s godinama, te je u ovako sexy outfitima nismo mogli videti ni na početku karijere.

Inače, rođena u Ostinu u Teksasu, Sijara je jedino dete u porodici, koja se zbog njenog oca vojnika često selila.

Nakon što se preselila u Atlantu, započela je svoju muzičku karijeru 2004. prvim hit singlom "Goodies". Inače, zanimljiva je i priča o tome kako je dobila ime. Otac je njenoj majci kupio parfem, a ona se zaljubila u miris i ime, piše Kurir Stil.

- Mama je pokušavala da smisli moje ime kad joj je tata kupio Revlonov miris "Sijara" - izjavila je jednom prilikom za People.

Pevačica je 2010. izbacila album "Basic Instinct", nazvan po erotskom trileru iz 1992. koji je i pre svog izlaska izazvao kontroverze zbog eksplicitnog sadržaja i nasilja.

Što se ljubavnog života tiče, Sijara se 2013. verila za repera Fjučera (39) s kojim ima sina Fjučura Zahira (8). Veridbu su raskinula nakon godinu dana zbog njegove prevare.

Zatim je 2015. započela vezu sa bekom NFL -a, Raselom Vilsonom (34), a s njim se verila iduće godine. Venčali su se početkom jula 2016. u dvoru Pekforton u Engleskoj, a pre nego što su zvanično stupili u brak par se zavetovao na celibat, odnosno nisu imali intimne odnose pre braka.

Zajedno imaju ćerku Sijenu Princes (5) i sina Vina Harisona (2), a u srećnom braku su već sedam godina.

Sijara je danas provokativnija nego na početku karijere.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!