Čuveni italijanski dizajner Roberto Kavali dobio je šesto dete u 82. godini sa svojom 37-godišnjom devojkom, švedskom manekenkom Sandrom Nilson.

Dizajner, čije se bogatstvo procenjuje na više od 400 miliona funti, a koji već ima petoro dece iz dva prethodna braka, jedan sa Evom Kavalom, potvrdio je tu vest i otkrio da ima sina kog je odlučio da nazove Đorđo u čast svog oca, kojeg su ubili nacisti tokom Drugog svetskog rata.

"Sandra je dobro. Beba, koja je rođena pre nedelju dana baš ovde u Firenci, je prelepa i bilo je zaista emotivno videti ga odmah nakon što je došao na svet. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac koga su nacisti streljali u masakru u Kavrilji kada sam imao četiri godine“, rekao je Roberto za magazin Novela 2000.

roberto kavali postao otac.
Profimedia 

Roberto je u vezi sa Sandrom od 2008, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatno ostrvo u Švedskoj, vredno 2,2 miliona funti, koje uključuje luksuznu vilu sa četiri spavaće sobe, kolibu za lov, bazen, golf teren za golf... Par se danas odvaja u retkim trenucima, a iako su mnogi sumnjali da će njihova veza potrajati, zbog razlike od 45 godina, sve su ubedili u suprotno.

37-godišnja Sandra očarala je Roberta koji je svakodnevno obasipa pažnjom. Strani mediji preneli su glasine da bi par uskoro trebalo da stane na ludi kamen, međutim, to se do danas nije desilo, niti se Sandra pojavila u javnosti sa vereničkim prstenom na ruci.

roberto kavali dobio dete sa 37 godišnjom sandrom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pre nego što je počela da se bavi glumom, Sandra je radila kao model, nakon što je kao 14-godišnja devojčica zapela za oko agentima jedne francuske modne kuće, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji:

pritnscreen/instagram Roberto Kavali dobio dete sa 45 godina mlađom Sandrom Nilson.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!