Da odnosi u kraljevskoj porodici nisu samo "med i mleko" odavno je jasno kao dan, pogotovo od kako je o svemu odlučio da progovori princ Hari u svojim bombastičnim intervjuima i memoarima. Međutim, dok se on danas sklonio od svega (ili se bar tako čini) i javno govori o svemu što je trpeo svih ovih godina, neko drugi, njemu veoma blizak, celog veka izložen je neviđenoj torturi kako od majke, tako i od strane problematičnog oca, ali i javnosti. 

Princeza Beatris prolazi godinama kroz golgotu.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

U pitanju je princeza Beatris koja je jedina ostala dobra sa Harijem i Megan nakon skandala, i koja veoma često i putuje u Ameriku kako bi ih posetila. Zbog toga su je mnogi dodatno osuđivali, što je samo vrh ledenog brega svega što doživljava godinama. 

princeza Beatris redovno je na meti kritika.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ona se nedavno pojavila na gala događaju u Londonu, a iako su joj, kako se činilo, medijski stupci bili naklonjeni, te se o njoj pisalo ovog puta u superlativu, javnost je bila drugačijeg mišljenja. 

Beatris je za ovu priliku odabrala svetlo plavu čipkanu haljinu, i kratak Chanel bolero, međutim, iako je njen elegantni izbor možda izbegao oštre kritike, njen izgled nije.

Princezu godinama zovu "najružnija princeza", ismevaju je zbog izgleda, ali i zbog roditelja koji se nisu potrudili da svojoj deci obezbede bezbrižno detinjstvo, a skandale su nastavili da ređaju i dalje. Tako je princ Endru, njen otac, zbog skandala sa maloletnicama koje je zlostavljao i silovao, izgubio sve titule, a mnogo pre toga, njegov odnos sa bivšom suprugom, njenom majkom, Sarom Ferguson, punio je medijske stupce.

Nija tajna da je Ferguson bila neverna Endruu, ali je i princ sam po sebi živeo razvratnim životom van očiju javnosti. Nakon razvoda, Beatrisina majka Sara Ferguson ostala je bez finansija koje je dobijala od kraljevske porodice, te je morala da nađe posao. Reklamirala je proizvode za mršavljenje, i testirala ih upravo na svojoj ćerki Beatris.

Sara Ferguson testirala je proizvode za mršavljenje na ćerkama.
Arthur Edwards / News Licensing / Profimedia 

Majka ju je prvi put stavila na strogu dijetu kada je imala samo 8 godina, a svakodnevno je gledala užasne svađe roditelja, kao i kako se očev fetiš i opsednutost plišanim igračkama pela na sve veći nivo.

Beatris često zovu najružnijom princezom.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

No, i sama Beatris je sama po sebi skandal-majstor. Tako je davne 2015. godine dala otkaz nakon što se saznalo da za posao asistentkinje dobija platu od nešto više od 20 hiljada funti, odnosno oko 30.000 evra. Ona praktično nije radila ništa na tom "poslu", a nakon javne sramote, morala je da se povuče.

Beatris je inače i sama skinuta sa platne liste Bakingemske palate, ali to je ne sprečava da uživa u raskoši i ne radi ništa. Doduše, redovno se pojavljuje na svim javnim događajima, na kojima, prema mišljenju javnosti, nespretno pokušava da izimitira Kejt Midlton, ali i Megan Markl, kako neki kažu, po očevom nagovoru. 

Obe vojvotkinje imaju veoma prisan odnos sa ljudima, srdačne su i mile, što nije nešto što je Beatris bilo urođeno. Sada i ona pokušava da na sve načine ostavi jak utisak, međutim, to se uglavnom završi katastrofom. Ipak, princ Endru ne odustaje od toga da od nje napravi "novu Dajanu", što je apsolutno nemoguće, tim pre što ovako nešto nije pošlo za rukom ni samoj Kejt Midlton koja je obožavana u Velikoj Britaniji.

Beatris je zbog svega toga često na meti ismevanja na mrežama, a ne štete je ni medijski natpisi kojima daje materijala i svojim burnim ljubavnim životom. 

Naime, bliski ljudi princeze tvrde da ona nema nikakav smisao u životu, te da je njome lako manipulisati. U prilog tome govore i bivše veze i to sa zlostavljačem Paolom Luizom koji joj je gotovo uništio imidž u javnosti.

Beatris se udala za bankara.
Instagram 

Ona se nakon toga udala za preduzetnika Edoarda Mapelia Moca, s kojim danas ima ćerku i srećnija je nego ikada. Venčali su se u tajnosti 2020. godine. Ono što je privuklo pažnju javnosti bila je ljubavna istorija novopečenog supruga princeze. Edoardo je naime imao nekoliko ozbiljnih veza, a bio je i veren te je s bivšom verenicom dobio sina!

Edoardo ima sina Kristofera Vulfa kog je dobio u vezi s Darom Huang, bivšom verenicom koju je ostavio nakon rođenja njihovog sina, a koja mu je pretila da će mu uništiti život ako joj se ne vrati. Na kraju se smirila i odustala od nauma te je dopustila Edoardu da nastavi sa životom te se oženi s Beatris.

Iako joj nije bilo drago da joj je bivši našao novu i to još k tome princezu, prebolela je taj udarac, a Edoardo joj za alimentaciju za sina isplaćuje vrtoglave iznose. Njegov sin je čak u jednom trenutku i prešao u Britaniju da živi kraj oca i maćehe, kako bi imao lakše i lepše detinjstvo.

Beatris i njen pastorak imaju dobar odnos kako se čini, što je jedino na čemu joj javnost aplaudira. No, to ne menja činjenicu da su je tokom godina često zvali lenjom, te optuživali da koristi svoje veze, a danas se druži sa svima, sa pocebnim akcentom na zvezde i najveće bogataše Engleske.

U isto vreme pokušava da se dodvori Čarlsu i Kamili, isto kao što je nekada radila sa Elizabetom, i tvrdi da joj je život konačno ispunjen, međutim, koliko je zaista srećna, to samo ona zna.

Princeza Beatris tvrdi da je srećna.
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bonus video:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!