Sajmon Kauel ponovo je šokirao javnost pojavom. Iako je pre samo par godina tvrdio da je filerima rekao zbogom, njegove nove fotografije govore suprotno. Gotovo je neprepoznatljiv, a u želji da izgleda mlađe deformisao je lice.

Sajmon kauel deformisao je lice.
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Koliko je sve uzelo maha najbolje se videlo kada su ga paparaci uslikali u izlasku sa devojkom, a slike su, u najmanju ruku, zastršujuće. Pored toga što ga je evidentno stigao umor zbog dugih snimanja i audicija za popularni šou koji vodi, da se primetiti i da je izgubio na kilaži, a kada se na sve to dodaju fileri i botoks, dobili ste recept za katastrofu. 

Sajmon kauel izgleda neprepoznatljivo.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Lice Sajmona Kauela izgleda kao da se topi, a oko kao da klizi ka obrazu. Nažalost, čak ni njegova verenica, inače 18 godina mlađa Loren, ne izgleda toliko bolje, jer se čini da je i ona počela da preteruje sa filerima. 

Sajmon kauel ne prestaje sa filerima.
Twitter 

Tako, iako se smatralo da je Sajmon upravo zbog nje počeo da redovno posećuje "plastičara", ne bi li izgledao mlađe, Loren je, korišćenjem filera postigla da izgleda starije. Zbog svega, Sajmonu poručuju da ga ovakvog "ni rođena majka ne bi poljubila", te da ne znaju "odakle Loren želudac za tako nešto".

Sajmon kauel je zbog mlađe verenice počeo da koristi filere.
PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, njih dvoje su zajedno dugih devet godina, a imaju i zajedničkog sina Erika. Mnoge je njegova odluka da je zaprosi iznenadila, s obzirom da je više puta govorio da ne veruje u brak.

Podsetimo, par se upoznao 2004. godine kada je Silverman bila u braku s mogulom Endruom Silvermanom koji je tad bio jedan do Sajmonovih najboljih drugova. Loren se 2013. razvela od supruga s kojim je u braku bila 10 godina, a onda je ušla u vezu sa Sajmonom koju su uspeli da kriju sve dok se nije saznalo da je trudna.

"Nisam ponosan na okolnosti u kojima se sve dogodilo, ali ne mogu pobeći od toga. Trudnoću nismo planirali, ali bio sam srećan i pratio sam je na prvi ultrazvuk. Počeo sam da se osećam neverovatno zaštitnički prema njoj i prema detetu. Nikada nešto slično pre toga nisam osetio", priznao je Sajmon u jednom od intervjua za Daily Mail, kao i to da ga je očinstvo promenilo.

A kako se Sajmon menjao tokom godina i da li je preterao, pogledajte u galeriji u nastavku teksta, te procenite sami:

Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Nekad i sad

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!