Nagrađivani američki glumac Vudi Harelson snimljen je nedavno u retkom izlasku, i to na crvenom tepihu na premijeri svoga novog filma "Champions" u Njujorku. Vudi koji se u javnosti retko može videti sa porodicom, ovaj put na crvenom tepihu pojavio se sa suprugom Laurom Lui i njihove dve ćerke.

61-godišnji Vudi za ovu priliku se doterao i obukao tamnoplavo odelo s kravatom i plave patike, a uz njega su bile 55-godišnja supruga Laura, 30-godišnja ćerka Deni i 16-godišnja Makani.

vudi harelson sa suprugom i ćerkama na premijeri filma
M10s / Zuma Press / Profimedia 

Zvezda "Zombielanda", koji je s Laurom počeo vezu pre malo više od 30 godina, detalje svog privatnog života drži podalje od javnosti, a na crvenom se tepihu poslednji put pojavio 2019. godine.

Vudi i Laura upoznali su se 1987. godine na snimanju "Cheers-a", a samo dan nakon upoznavanja navodno ju je angažovao da mu bude lična asistentkinja. Laura je na tom radnom mestu provela tri godine pre nego što su započeli romantičnu vezu.

vudi se retko pojavljuje u javnosti
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Vudi je pre nje bio u braku sa spisateljicom Nensi Simon od 1985. do 1986. godine, a 2008. godine venčao se sa Laurom na maloj privatnoj ceremoniji, u Mauiju na Havajima. Par je svoju prvu ćerku Deni dobio u martu 1994. godine, u septembru 1996. godine dobili su Zoe, a u junu 2006. godine i najmlađu ćerku Makani.

Inače, nije bilo sve tako sjajno ni u njegovom odnosu sa Laurom. Naime, Vudi je stalno išao na žurke sa drugim ženama, iako ga je ona čekala kod kuće sa njihovom ćerkom Deni. Svojevremeno je priznao da ga je opčinila slava i da se ponašao glupo.

Zbog svojih razuzdanih zabava imao je i dve kuće. Glumac je u jednoj živeo sa Laurom i ćerkom, a u drugoj pravio žurke na koje su dolazile holivudske starlete i striptizete.

vudi i laura imaju tri ćerke
Shutterstock 

Inače, Vudijev najnoviji projekt, film "Champions", govori o srdačnoj i urnebesnoj priči o bivšoj maloj košarkaškoj ligi. Vudi u njemu glumi košarkaškog trenera po imenu Markus, koji dobija sudski nalog da vodi tim igrača s intelektualnim poteškoćama, navedeno je u sinopsisu filma.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!