Mesecima unazad Lana Del Rej retko se mogla videti u javnosti. Jedan od razloga bio je i taj što je svako njeno pojavljivanje bilo propraćeno lavinom negativnih komentara na račun izgleda, s obzirom da lepa pevačica ne izgleda isto kao na početku karijere. Ona se ugojila gotovo 20 kilograma, a zbog svega se i njeno lice izmenilo jer je u prošlosti, po sostvenom priznanju, preterivala sa filerima.

Lana Del Rej mnogo se ugojila u odnosu na ranije.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, to svakako nije opravdanje za gnusne komentare i uvrede koje je svakodnevno dobijala na svoj račun. "Hejteri" su joj tražili svaku manu, kao da se njena vrednost ogledala samo u tome kako izgleda. Zbog svega, pevačica se povukla. No, sinoć se sve promenilo.

Lana Del Rej konačno se pojavila u javnosti.
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Lana se, nakon dužeg vremena, pojavila u javnosti, i to na dodeli nagrada Billboard Women in MusicAwards u Los Anđelesu, a malo je reći da su svi pogledi bili upereni samo u nju.

U raskošnoj pastelno žutoj čipkanoj haljini sa cvetovima na rukavima prošetala je pred okupljenim paparcima ne skidajući osmeh sa lica. Look je upotpunila prepoznatljivom retro frizurom i jednostavnim zlatnim papučama sa nižom petom i izgledala je F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-O! 

Lana Del Rej izgledala je fenomenalno na dodeli nagrada.
Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Bukvalno smo gledali staru Lanu u novom izdanju, a fanovi su, malo je reći, bili van sebe. Ni najstrožiji kritičari nisu joj mogli naći manu, a obožavatelji se nadaju i da će se uskoro vratiti u studio i obradovati ih novim pesmama.

Inače, Lana je u jednom trenutku otkrila publici da lekari godinama ne mogu da utvrde šta joj je, a sve to odvelo ju je u tešku depresiju. Zbog svega je svojevremeno otkazala i turneju po Evropi. 

Lana Del Rej svojevremeno je otkazala turneju po Evropi.
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nažalost, to nije bio prvi put da Lana ima problema sa zdravljem. Kako je i sama ispričala, sa 14 je prvi put bila na odvikavanju od alkohola.

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica, koja je kasnije koristila i nedozvoljene supstance.

Danas je Lana sve to ostavila iza sebe, a na negativne komentare se ne osvrće. Kako pišu strani mediji, srećna je i u ljubavi, te je nakon veze sa policajcem kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje i sa kojim je bila verena, od oktobra prošle godine navodno u vezi sa slavnim muzičkim producentom Džonom Donohuom.

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste proputili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia, Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia Pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!