Danska manekenka i glumica Brigit Nilsen dugo se nije mogla videti u javnosti, ali su se stvari promenile u poslednje vreme. Sve se češće može videti sa petim suprugom i ćerkicom, a iako su im predviđali brz kraj romanse, čini se da su im emocije jake kao prvog dana. 

Ona je nedavno proslavila i svoj 60. rođendan, a tim povodom ona i ćerkica bile su slično obučene što je raznežilo pratioce.

Ipak, bilo je i onih koji su komentarisali da izgledaju poput "bake i unuke, a ne majke i ćerke". No, čini se da Brigit više ne haje za hejt komentare. Uživa sa naslednicom i zgodnim Matijom.

Producent je drži kao malo vode na dlanu i ispunjava joj sve želje, i retko se odvajaju. Par je nedavno uslikan na putu do studija, a Italijan je sve vreme vodio računa da njegovoj dragoj ništa ne fali, i i dalje se oko svega dogovaraju, kao na početku romase.

Bridžit Nilsen uhvaćena je u šetnji sa mužem.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Italijanu i čuvenoj danskoj lepotici predviđali su kraj zbog razlike u godinama, međutim, 15 godina mlađi Matija i ona se nisu osvrtali na negativne komentare. Nažalost, na meti kritika bili su i kada je Brigit odlučila da putem veštačke oplodnje dobije bebu

"Doktori su mi dali tek 3 do 4 posto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašaca, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajete", rekla je Nilsen.

Bridžit Nilsen i dalje voli svog petog muža.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, ona se jednom prilikom osvrnula i na negativne komentare koje dobija jer je tako kasno dobila dete. Govorili su joj da je "baba", da "neće dočekati ćerkin prvi razred", da će "umreti pre nego što joj dete poraste", ali je Brigit rekla da je zapravo daleko više onih koji joj žele dobro i koji su srećni zbog nje. 

Uvek je iskreno govorila o temama koje su škakljive za mnoge pa je tako priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na estetske korekcije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

Bridžit se operisala da bi izgledala mlađe zbog muža.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, glumica i danska manekenka godinama je bila zanimljiva zbog veoma burnog ljubavnog života, ali i skandala koji su pratili njeno ime.

Naime, Brigit se verila za Silvestera Stalonea u toku snimanja filma "Rocky 4". Pre njega imala je kratku aferu sa Arnoldom Švarcenegerom sa kojim je igrala u filmu "Crvena Sonja", a potom je zavela Stalonea tako što mu je poslala golišave fotografije u hotel.

Par se venčao 15. decembra 1985. godine u Kaliforniji na Beverli Hilsu. Brak je trajao 19 meseci i razvod je realizovan 1987. godine. Kako je ispričala njihova sreća bila je kratkog daha jer se Stalone potpuno promenio nakon venčanja.

"Postala sam mu svojina, poput automobila, bilo je grozno", ispričala je. "Nije bio dobar ni u krevetu. Bio je poput zeca", dodala je. Inače, Nilsenova sa prvim suprugom Kasperom Vindingom ima sina Džulijana, dok je sa četvrtim mužem Raulom Mejerom dobila sinove Raoula Ertona i Daglasa Erona, dok je iz veze sa bivšim verenikom Markom dobila Kiliana Markusa.

Nekadašnji top model je 2007. godine učestvovala u rijaliti program Celebrity Rehab, u kome su poznate osobe javno na televizji pokušavale da se oslobode svoje zavisnosti, ali danas je sve ono loše daleko iza nje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!