Tilan Blondo koja je važila za najlepšu devojčicu bila je zvezda Nedelje mode u Milanu. Naime, lepa manekenka se pojavila u ulozi modela na Diesel reviji nove kolekcije za jesen/zimu, a na pisti je iznela autfit koji je pokazao njenu vitku figuru.

Tilan je nosila Diesel verziju najvećeg trenda sezone – maksi teksas suknje, koju je iznela u kombinaciji sa minijaturnim topom koji podseća na prepoznatljive Diesel kaiševe.

tilan blondo na diesel reviji
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, lepa Francuskinja vratila se manekenskom poslu nakon višestrukih operacija zbog komplikacija sa cistama na jajnicima 2020. godine.

Ona je tada na Instagramu otkrila da se bori sa zdravstvenim problemima, a kako je objasnila, operisana je nakon što joj je cista na jajniku „eksplodirala u stomaku“.

Podsetimo Tilan je karijeru započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina. 

Fotografije nove Kejt Mos, kako su još tada nazivali ovu devojčicu, pokrenule su tada pravu lavinu negativnih komentara. Mnogi su smatrali da je neprimereno za devojčicu njenog uzrasta da pozira na taj način.

Neki su išli čak i tako daleko da su modnu industriju nazivali "pedofilskom" i optuživali da krši prava dece, a njene roditelje da su je bacili pedofilima. Veliku pažnju privukla je i njena majka koja je izjavila "da je bila šokirana fotografijama kada ih je videla, ali samo jer su dali desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu koja vredi više od milion dolara". Nakon nemilog događaja, Tilan i njeni roditelji bili su zasuti komentarima mržnje.

Tilanina majka nije videla ništa problematično, smatrajući da je svojoj kćerki usadila zdrave životne principe.

Međutim, kasnije, pogotovo tokom tinejdžerskih dana, Tilan jeste bila na meti kritika zbog premršave građe, iako danas izgleda više nego sjajno.

Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama.

Lepa manekenka je već duže vreme u vezi sa francuskim DJ-om Bendžaminom Atalom, a da uživa u ljubavi potvrđuju i fotografije na njenom Instagramu gde često objavljuje slike sa svojim verenikom.

tilan blondo izrasla je u prelepu devojku
VEEREN / Bestimage / Profimedia 

Ova lepa Francuskinja radi punom parom, a u pauze između različitih snimanja i modnih angažmana rado koristi da poseti i provede se na nekoj egzotičnoj destinaciji. Veoma je popularna i na Instagramu gde je prati preko 6,5 miliona ljudi, a ona ih s vremena na vreme počasti izazovnim fotografijama.

Francuska manekenka već dve godine za redom proglašavana ježenom s najlepšim licem na svetu od strane kultne zajednice kritičara TC Candler, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Najlepša devojčica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!