Megan Foks sa novim verenikom ne prestaje da pravi skandale, zbog čega je često na meti javnih prozivki. Tako je i njihov poslednji izlazak u javnosti nejasan za mnoge.

Naime, slavna glumica i reper Mašin Gan Keli fotografisani su sinoć kada su napustili poslovnu zgradu u Los Anđelesu, a onda je svako otišao svojim automobilom. Megan nije nosila verenički prsten, a poznati par primećen je juče i u vožnji ovim gradom. Iako nije zvanično potvrđen trenutni status njihove veze, sve ukazuje na to da su se pomirili.

Megan Foks i Mašin Gan Keli se pomirili.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da je došlo do svađe dalo se naslutiti upravo po potezima Foksove koja je najpre izbrisala sve njihove zajedničke fotografije sa mreža, a potom okačila fotografiju ispod koje je pisalo: "Može da se oseti nepoštovanje/u tvom je dahu", dok su se iza nje nazirali stihovi sa Bijonsinog albuma "Lemonade" koji je posvećen upravo prevari Džej Zija "Pray You'll Catch Me", što su mnogi shvatili kao Meganino saopštenje da ju je on prevario.

Iako su se mnogi iznenadili kako je to Mašin mogao da prevari tako atraktivnu Megan vodeći se predrasudama o vezi i neverstvu, mnogi veruju i da je u pitanju marketinški trik.

Megan Foks i Mašin Gan Keli pre svađe.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom na to da njihova veza dugo nije imala skandalozan odjek u javnosti, kao što je to bio gotovo svakodnevni slučaj pre samo nekoliko meseci, čn se da su raskid, a potom i pomirenje iskoristili za punjenje naslovnica u novinama.

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Megan Foks ludo je zaljubljena u problematičnog repera Mašin Gan Kelija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!