Vest da je jedva punoletni Đuzepe D'Ana zaprosio svoju 76-godišnju devojku obišla je svet brzinom svetlosti. Kažu da prava ljubav ne poznaje godine, ali iz nekog razloga, mnogima je bilo teško da poveruju da su u ovom slučaju emocije prave. 

Pogotovo nakon što se saznalo da je Malian Gata koja je u osmoj deceniji zapravo milionerka.

Đuzepe D'Ana navodno je u vezi sa milionerkom.
Facebook 

Inače, par je veoma popularan na TikToku, gde je u videu, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 miliona puta, mladić kleknuo na koleno i s više od deset ogromnih balona u obliku srca strastveno poljubio svoju damu.

- La nostra promessa ("naše obećanje") - glasio je natpis uz video. Potom su prikazane i neke ljupke fotografije njih dvoje, na kojima Đuzepe nosi zlatni lanac, a buduća mlada drži ružu. Đuzepe je takođe objavio i fotografiju zadivljujućeg prstena.

- Ovo je samo početak dugog niza - rekao je uprkos reakciji kritičara. On je u prošlosti postavio i snimke na kojima je navodno njegova devojka u blagoslovenom stanju i isticao da jedva čeka da postane otac. Naravno, negativne reakcije nisu izostale, a onda se otkrila istina o svemu. 

Đuzepe D'Ana navodno je zaprosio devojku.
Facebook 

Prava istina o paru

Kako piše internapoli.it, Đuzepe i Malian su zapravo unuk i baka, a sve je deo šale koja je otišla predaleko nakon što je o njima pisao i Daily Mail.

Đuzepe D'Ana zapravo snima videe sa bakom.
Instagram 

Niti je ona trudna, niti ju je on zaprosio, a svetska internet senzacija su postali zahvaljujući brzopletosti britanskih novinara koji su požurili da ih proglase za ljubavni par, a da nisu ni proverili o čemu se zapravo radi.

Istinu su otkrili italijanski novinari, a video u kome on nju navodno prosi bio je namešten. Na TikToku je dosad pregledan 57 miliona puta.

- Taj video sam objavio kako bih objasnio ljubav koju osećam prema baki. Ona je udovica, a ja se trudim da joj pružim pažnju otkako mog dede više nema. Naravno, u ulozi unuka - objasnio je Đuzepe.

Oni na svom Tiktok profilu često dele snimke kako se ljubi sa unukom čak i u usta, što je podelilo internet, posebno korisnike društvenih mreža.

Bilo je onih koji su im slali komentare podrške, ali mnogi misle da nije u redu da se baka i unuk ljubakaju baš na taj način.