Dejvid Geta i Džesika Ledon dali su svojoj ljubavi drugu šansu. Par se rastao u oktobru prošle godine nakon gotovo sedam godina veze, a kako se tada pisalo, presudili su im pretrpani rasporedi.

"Geta puno boravi na popularnom španskom ostrvu Ibica, dok je Ledon u Americi te zato više nisu kompatibilni", ispričao je svojevremeno izvor za The Sun.

Dejvid Geta i Džesika Ledon raskinuli su prošle godine.
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

"Imaju toliko zajedničke istorije da smo svi oko njih mislili da su stvoreni jedno za drugo, ali nije ispalo tako", dodao je i istakao da još postoji nada da bi Dejvid i Džesika jednog dana mogli da ponovo da vrate "plamen" u svoju romansu.

"Nisu u potpunosti prekinuli kontakt tako da se neki od nas nadaju da će stvari popraviti", rekao je izvor.

Dejvid Geta se udaljio od Džesike zbog posla.
FJMG / Spread Pictures / Profimedia 

Čini se da su im se nade obistinile jer su Getu i Džesiku paparaci uslikali upravo na Dan zaljubljenih na plaži u Majamiju gde su uživali u suncu i moru, a "uhvaćeni" su baš u trenutku dok su se nežno ljubili na ležaljci.

Dejvid Geta uhvaćen je dok se ljubi sa Džesikom.
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovo je ujedno bio i prvi put da su ih paparaci fotografisali od prošlog aprila kada su bili zajedno na dodeli Gremi nagrada. 

Podsetimo, Džesika je Getu upoznala još dok je bio u braku sa četiri godine starijom Katarinom Lob, Francuskinjom kamerunskih korena sa kojom se venčao 1992. godine.

Dejvid Geta bio je u braku 22 godine.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Ona mu je u prošlosti bila najveća podrška i zaslužna što je iz gej klubova po kojima je jedino nastupao dospeo na svetsku scenu. Sa njom je dobio i dvoje dece, a onda je, nakon 22 godine braka kao grom iz vedra neba stigla informacija da se razvode.

Dejvid Geta je postao faca upravo zahvaljujući bivšoj.
BENAROCH / Sipa Press / Profimedia 

Malo nakon toga saznalo se da je Geta sa duplo mlađom Džesikom Ledon o kojoj se nije znalo mnogo, osim da je na prvom mestu manekenka, a potom i glumica, iako je do sada imala samo manje uloge. Sa Kube se preselila u Los Anđeles, a široj javnosti postala je poznata upravo zahvaljujući vezi sa Getom.

Oni su od samog starta bili praktično nerazdvojni, a mnogi su i komentarisali da je uticala na di-džeja koji u poslednjih par godina deluje dosta mlađe, redovan je u teretani i živi daleko zdraviji život. Ona je zahtevala da se "sredi", s obzirom da su ga pratile priče da izgleda poput "dedice".

Nakon nekoliko godina veze, kada je postalo očigledno da Džesika očekuje brak, Dejvid joj je dao "prsten obećanja" uz obrazloženje da "ne veruje u brak". I taman kad je izgledalo da je Džesika pristala na sve, Dejvid je odlučio ipak da raskinu

Dejvid Geta sredio je liniju zbog Džesike.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tada su mnogi likovali što je "ljubavnica dobila šta je zaslužila", s obzirom da početak njihove ljubavi nije bio najidealniji. Ipak, čini se da je ljubav ovog puta pobedila sve prepreke, te samo ostaje da se nadamo da će tako i ostati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!