Gotovo da je neverovatno da je jedna od najlepših žena svih vremena, zaštitno lice čuvenog Victoria' s Secret-a, Adrijana Lima, svojevremeno umalo otišla drugim putem i svoj život posvetila veri. 

Adrijana Lima je jedna od najlepših žena sveta.
CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia 

Lepotica koja ostavlja bez daha gdegod da se pojavi, zapravo je odrasla u veoma religioznoj porodici, a veru je zadržala do dana, današnjeg. Iako se poslednjih godina i te kako polemisalo o njenom izgledu, te su čak i brojni svetski hirurzi komentarisali njeno lice i telo tokom poslednje trudnoće.

mnogi smatraju da je Adrijana lice popunjavala filerima.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tako se smatra da je usne povećala hijaluronom, ali i da je imala druge filere na licu kako bi održala mladolikost koja je izuzetno bitna za posao kojim se bavi.

Adrijana Lima imala je pločice u trudnoći.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Cannes, FRANCE - Celebrities seen arriving at the Chopard Loves Cinema dinner during Cannes Film Festival. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 693493082, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Adriana Lima, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Takođe, odavno se spekuliše i da je grudi nakon prve dve trudnoće povećala i zategla, ali je, kao i sve ostalo, radila tako da deluje prirodnije. Sa drge strane, Adrijana je oduvek bila "Spartanac", te je neko ko iz teretane nije izlazio, zbog čega je, čak i tokom pozamašne trudnoće imala pločice na stomaku.

Adrijana Lima je neko ko redovno trenira.
Instagram 

Međutim, iako pleni seksepilom gde god se pojavi, vrlo je posvećena svojoj veri. U modnim krugovima je opšte poznato da Adrijana nosi Bibliju u bekstejdž, te se moli pre nego što izađe na pistu. Manekenka je zapravo imala veliku želju da postane časna sestra, prema pisanju strani medija. Kako se navodi, veoma je spiritualna, veruje u energiju, prirodu i duhove.

Adrijana Lima je veoma pobožna.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Rekla je da se, kada je bila mlađa, stidela da bude u društvu momaka, i da se nije poljubila sve do 17. godine. U intervjuu za "GQ", u aprilu 2006, rekla je da je još uvek devica.

- Nameravam da ostanem nevina do braka. Momci koji su sa mnom moraju to da prihvate, jer je to moj izbor - istakla je, a "GQ" ju je tada svojevremeno proglasio „najpopularnijom devicom na svetu“.

Adrijana Lima bila je nevina pre braka sa Markom.
Shutterstock 

Slavni košarkaš Marko Jarić godinama je uživao u ljubavi sa ovom brazilskom lepoticom, a kruna njihovog braka su dve ćerkice. Iako su se razveli, ostali su u odličnim prijateljskim odnosima. Lima sada ima novi život uz filmskog producenta Andrea Lemarsa, a ovaj par je u avgustu prošle godine dobio sina.

Adrijana Lima je sa lemersom dobila sina.
Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!