Tom Kruz definitivno se ne miri sa starenjem. I dalje glumi "mlade momke" koji su večito u nekoj "akciji", i to je okej, ako se uzme u obzir da retko kada na snimanjima angažuje dublere i kaskadere, te brojne vratolomije bespotrebno obavlja sam, ali krštenica je krštenica.

No, glumac kao da na sve načine želi da pronađe "izvor mladosti", te je tako u nekoliko navrata preterao sa filerima i botoksom, zbog čega se našao na meti kritika, a jedno veliko "no-no" na listi je i seda kosa... zapravo, sve što bi na bilo koji način otkrilo da ima 60 godina.

Iako se činilo da je konačno napravio pauzu sa ulepšavanjima kod hirurga, sada se okrenuo drugačijem načinu podmlađivanja, iako nismo sigurni koliko je rezultat koji je dobio baš ono što je isprva želeo.

Naime, Kruz je, baš kao i njegov kolega Al Paćino, u nameri da licu vrati svežinu i prikrije flekice i sitne bore pokušao da sprej tenom dobije blistav, mladolik izgled, ali je završio narandžast, što se posebno videlo na crvenom tepihu, pod jakim reflektorima.

tom kruz se pojavio sa narandžastim tenom.
Chris DELMAS / AFP / Profimedia 

Na sve to, i ne baš adekvatna nijansa kose dodatno je istakla njegovo narandžasto lice koje su mnoge njegove kolege zaprepašteno gledale na zabavi posvećenoj nominovanim za Oskara 2023. 

Tom kruz šokirao je sve na zabavi neprirodnim tenom.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Međutim, iako je "crveni tepih" vrveo od poznatih lica, niko nije tako privukao pažnju kao Tom. Krupni kadrovi su pokazali da je još uvek veran botoksu i filerima, ali ne kao ranije, a zbog preterivanja na njegovom licu ostale su "kesice" kože. Na sve to, zbog duže kose samo je delovao neurednije, a ne mlađe, iako je, kako se pretpostavlja, to bila ideja.

Bilo kako bilo, samo se nadamo da trend "narandžastog tena" neće biti it stvar u Holivudu, kao i da će slavne vremešne face u nekom trenutku prihvatiti godine i dominirati, baš kao što to, primera radi, čine Džordž Kluni ili nešto mlađi Bred Pit.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!