Da Megan Markl nije nikakvo nevinašce, odavno su se uverili članovi kraljevske porodice. Međutim, mnogo pre njih, lošu stranu vojvotkinje otkili su njene bivše kolege glumci, a na prvom mestu velika holivudska zvezda Dženifer Aniston

Dženifer Aniston je u svađi sa Megan Markl.
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Naime, Megan i Dženifer su u svađi i to punu deceniju, iako se čini da su se strasti konačno primirile, s obzirom da je Aniston kupila kuću u takoreći, komšiluku Marklove. 

Njihov sukob otpočeo je još 2011. na setu filma "Kako se rešiti šefa". Dženifer Aniston je pripala glavna uloga, dok je Megan imala dosta manju, ali je problem bio u tome što se na sve načine trudila da postane najbolja prijateljica zvezdi "Prijatelja". 

"Kada je Megan dobila ulogu u filmu "Kako se rešiti šefa", imala je viziju da pokaže Džen koliko je neverovatna i da postanu dobre prijateljice. To se nije ni približno ostvarilo. Džen je jedva primetila da je Megan tamo, a Marklova je bila sdodatno skrhana kada je saznala da je njena uloga skraćena na samo 30 sekundi", otkrio je neimenovani izvor za New Idea.

Megan Markl je očajnički želela da se približi Dženife Aniston.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe je dodao da je Megan bila toliko uznemirena zbog toga što je njena uloga skraćena da je javno omalovažavala celu produkciju, što se nikome nije dopalo i zbog čega joj je navodno, Aniston očitala lekciju, izmeđuostalog.

Međutim, postoje i glasine da je njihova svađa počela početkom 2000-ih, kada je Megan tek počinjala kao glumica, nakon što je rekla da želi da bude "buduća gospođa Pit", misleći na Dženiferinog tadašnjeg muža Breda Pita, što je sasvim dovoljno, složićete se, da se stvori animozitet među njima.

Dženifer Aniston je zamerila Megan što je bacila oko na njenog muža.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Inače, Dženifer Aniston i Megan Markl u martu ove godine bile su pred navodnim pomirenjem. Naime, povratkom u Los Anđeles Megan je pokušala ponovo da uspostaviti odnos sa 51-godišnjom zvezdom. Ali i ovog puta ju je Dženifer odbila.

"Megan je čak pozvala Anistonovu na druženje, ali nije joj uspelo" tvrde upućeni izvori. Vojvotkinja od Saseksa čak se pokušala i poslovno da se poveže sa Bredom Pitom i njegovom produkcijskom kućom. Ipak, i ovo se Dženifer nikako nije dopalo, te je isključeno da će njih dve ikada biti na istoj strani.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!