Kada se nađete na stotinu puta na listi najlepših žena sveta, nosite revije za najpoznatije modne brendove i krasite naslovnice prestižnih magazina poput Vogue, Elle i mnogih durgih, gotovo je neverovatno da i dalje postoje oni koji smatraju da niste dovoljno dobri, međutim, očigledno svi ovi uspesi nisu dovoljni da slavna manekenka Alesandra Ambrozio opravda titulu supermodela. 

Svaki put kada se na mrežama pojave njene paparaco fotografije, nađe se neko da pita po kojem osnovu je ona jedna od najzgodnijih žena sveta.

Alesandra Ambrozio jedna je od najlepših žena.
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Manekenka koja ima 41 godinu, i dalje izgleda fantastično i oduzima dah gdegod da se pojavi, međutim, hvalospevi redovno izostaju kada je fotografi uslikaju u kupaćem kostimu. Tada narativ prerasta gotovo u vređanje uz ono da ima "ravnu, opuštenu zadnjicu", "nema struk" i slično. 

Alesandra Ambrozio našla se na meti kritika jer ne izgleda kao nekad.
AG News / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Doduše, za neke stvari nije da je kriva Alesandra. Ako uzmemo u obzir da je bila zaštitno lice "Victoria' s Secret", te da su njihove kampanje veoma fotošopirane, nije iznenađenje što ljudi negoduju jer su fotografije na Instagramu i u časopisima nebo i zemlja u odnosu na ono što vide uživo.

Ipak, daleko od toga da ne zaslužuje titulu supermodela. Podsetimo, Alesandra Ambrosio bila je 7 godina zaštitno lice "Victoria' s Secreta" zajedno sa Adrijano Limom, a svojevremeno je bila i među najplaženijim manekenkama sa godišnjom zaradom od 6.6 miliona dolara, što se ne dobija na "lepe oči". 

Alesandra Ambrozio bila je jedna od najplaćenijih manekenki.
Shuterstock 

Bivša manekenka je i dan-danas jedna od najlepših žena, a još njenih fotografija i koliko se promenila za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku i procenite i sami:

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Serge Arnal / Starface / Profimedia Lepa Brazlika važi za jednu od najlepših žena sveta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!