Nije tajna da deca poznatih sve više dominiraju u svetu svetskog šoubiznisa, odnosno da polako ali sigurno dolazi do smena generacija, ali niko to ne radi tako dobro kao Blu Ajvi Karter, ćerka Bijonse i Džej Zija. 11-godišnjakinja se pojavila sa slavnim ocem ruku pod ruku na ovogodišnjem Superboulu, i malo je reći da je ukrala šou. 

Usklađenih autfita pozirali su okupljenim fotografima, da bi nakon toga Ajvi ćaskala sa svim velikim imenima sveta, kao da je to najnormalnija stvar, što možda, u njenom slučaju i jeste, s obzirom da je rođena u "zlatnoj kolevci" i takoreći odrasta pod svetlima reflektora.

Blu Ajvi ukrala je pažnju na Superboulu.
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U širokoj trenerci, sa kačketom, cool naočarima koje nije skidala i začešljanim obrvicama, Blu Ajvi nije se obazirala na kamere i pažnju, već je bila usredsređena na ono što se dešavalo na terenu, a u jednom trenutku sve kamere pratile su njen lik, zbog čega su se mnogi šalili da je čak i Rijanu bacila u drugi plan. 

Inače, Džej Zi je od 2019. savetnik NFL i želi da ovo takmičenje ima što veći kulturni uticaj, a upravo on je i odigrao ključnu ulogu da Rijana prihvati ponudu da nastupi na Superboulu. No, ne bi nas iznenadilo da se kroz par godina, ukoliko Blu Ajvi nastavi pevačku karijeru, upravo ona pojavi na kultnom dešavanju.

Uostalom, ona je i poznata kao neko ko od najranijih dana krade šou gdegod da se pojavi. Setimo se kako je pre nekoliko godina na Gremiju skrenula pažnju roditeljima da ne treba da aplaudiraju, ili kada je svog oca javno izblamirala na NBA utakmici. 

Blu Ajvi koju su godinama nazivali "najružnijim detetom poznatih" izrasla je u pravu lepoticu, kopiju slavne majke, a dok su se mediji i javnost naslađivali što je "povukla na oca", ona je samo ređala nule na bankovnom računu, zbog čega je danas jedno od najbogatije dece sveta. 

Iako je još uvek dete, koje nije zakoračilo ozbiljno u svet šoubiznisa može da se pohvali uspesima kakve nemaju neka od najvećih imena u svetu muzike. Samo dva dana nakon njenog rođenja, Džej Zi je objavio pesmu Glory, u kojoj se čuje devojčicin glas, a to joj je donelo i jedan svetski rekord u Ginisovoj knjizi rekorda – Blu Ajvi je najmlađa osoba čiji je glas u pesmi završio na Bilbordovoj top-listi.

Kada je imala tri godine, pojavila se kao deo hora u pesmi Up&Up benda Koldplej, a sa osam godina je otpevala pesmu Brown Skin Girl, za šta je dobila mnogo priznanja, uključući BET nagradu. Čitala je i jednu audio knjigu, za šta se spekulisalo da je moglo da joj donese i Gremija, kog je i dobila za pesmu Brown Skin Girl, a više puta smo je videli u Bijonsinim spotovima.

Blu ajvi pojavila se u majčinim spotovima.
pritnscreen/youtube 

Bijonse je svoj brend sportske odeće nazvala upravo po najstarijem detetu – Ivy Park.

Blu ajvi su zvali najružnijim detetom poznatih.
Antoine Cau / Sipa Press / Profimedia 

Tinejdžerka možda ima tek 11 godina, ali već ima imidž osobe koja ume da se ponaša u svetu slavnih, i od koje se mnogi pribojavaju jer je jasno da njeno vreme tek dolazi. 

Bijonse je svoj brend odeće nazvala po Blu Ajvi.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

To se dalo primetiti i na nedavnom nastupu njene majke u Dubaiju kada su nastupale zajedno, a uprkos Bijonsinim "imputima" kako treba da se ponaša, Blu Ajvi je "terala po svom".

Bilo kako bilo, nema sumnje da će devojčica kroz par godina biti jedna od najvećih zvezda i možda i nadmašiti slavne roditelje, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ćerka Blu Ajvi izrasla je u pravu lepoticu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!