Koliko je njena želja velika da zatrudni, dokazuje sav trud koji ulaže, neodustajanje ali i otvoreno pokazivanje stavova o veštačkoj oplodnji. Goca Tržan već izvesno vreme vodi borbu za potomstvo, a nedavno je sa svojim pratiocima podelila svoje iskustvo i uputila reči podrške svim parovima koji se bore za isto.

„Upravo sam izašla s klinike za VTO. Zbog korone ne možemo ulaziti sa pratnjom. A ispred klinike muževi šetaju oko kola, krše prste na rukama, nervozni, uzbuđeni, uplašeni, brižni. Bravo i srećno momci, da vas sačekaju dobre vesti. Želim da pozdravim i poklonim se svim brižnim i saosećajnim muževima i partnerima koji prolaze sa svojim ženama kroz strahove, neuspehe, iščekivanja, razočaranja, suze, bolove, radosti, žalosti… Znam kako vam je, zato vam neizmerno hvala što postojite i što ne odustajete od nas“, poručila je Goca jednom prilikom putem Instagrama.

Ovoga puta, u svom rijaliti programu „Moj savršeni brak“ otvoreno govori o svojim osećanjima povodom ove teme.

Kod ljubavnog terapeuta, koji je Rašu Novakovića upitao da li se nešto desilo, on je odgovorio:

„Nije se ništa desilo nego mi bismo želeli da se nešto desi“, rekao je Raša.

„Ja kapiram da ću iz prve ostati trudna. Zamišljam kako bi trebalo da izgleda. Šta bi više voleo da dobiješ, dečaka ili devojčicu?“, upitala je Goca.

„Lakše bih izašao na kraj sa dečakom zato što neću morati puno da mu objašnjavam“, odgovorio je Raša.

Ipak, pevačica je priznala da sada počinje da se brine zbog okolnosti koje joj ne idu u prilog.

„Ističe nam vreme. Ono što mrzimo u svemu ovome je to što je vreme kao kategorija nešto što ne mogu da vratim, ne mogu da kontrolišem, a nije na mojoj strani u našem slučaju“, rekla je Goca i dodala:

„Sad smo došli do trenutka kada stojimo na stanici i gledamo u voz koji tamo negde odlazi i moramo sprint da trčimo da se uhvatimo za njega. Ne znam kako to da objasnim, ali duboko u sebi osećam da će nama to da uspe“, ističe Goca.