Nije tajna da su Srpkinje neke od najlepših žena sveta. Međutim, kako to obično biva, uvek će se naći neko, pogotovo kada je reč o damama sa javne scene, koji će reći onu staru "odvedi je na plivanje na prvi dejt", aludirajući da su neke žene lepe samo sa šminkom

U nameri da dokažemo suprotno, donosimo listu najpopularnijih dama sa javne scene koje izgledaju podjednako očaravajuće sa i bez mejkapa, a neke od njih čak izgledaju i bolje kada nemaju šminku. 

Ana Mihajlovski

Slavna voditeljka važi za jednu od najlepših žena u Srbiji. Nikada nije preterivala sa šminkom, a nema problem ni da se fotografiše bez mejkapa. Baš iz tog razloga, mnogi su mišljenja da joj šminka nije ni potrebna.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin sa razlogom važi za jednu od naših najlepših glumica. Njoj šminka nije ni potrebna, a retko kada je i možemo videti sa teškim mejkapom, zbog čega opravdava titulu zavodnice i prirodne lepotice.

jelisaveta orašanin važi za jednu od onih koja izgleda sjajno sa šminkom, iako joj nije potrebna
Instagram 

Ana Ivanović

Slavnu srpsku teniserku veoma često viđamo bez šminke, a s obzirom da važi za jednu od najlepših na ovim prostorima, makeup samo dodatno naglasi njene prirodno pravilne crte lica.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac ne nosi često šminku.
Instagram 

Lepa Novosađanka važi za jednu od najlepših žena na ovim prostorima, ali je takođe i jedna od onih kojima šminka ne treba da bi izgledala lepo.

Nataša Bekvalac izgleda lepo i sa šminkom, i bez nje.
Instagram 

Danijela Dimitrovska

Naša poznata manekenka Danijela Dimitrovska retko kada nosi previše šminke. Zapravo, makeup u njenom slučaju služi samo da naglasi već lepe crte lica zbog kojih i dan-danas  radi kao model. Poznato je i da veoma vodi računa o pravilnoj nezi kože, i ishrani, te ne čudi što joj šminka apsolutno nije potrebna da bi zasijala.

Tamara Ćosić (Lepa svaki dan)

Još kada se pojavila na domaćoj influens sceni, za Tamaru Ćosić je važilo da je jedna od najlepših Srpkinja, a laskavu titulu opravdala je i time što izgleda podjednako dobro sa i bez šminke, baš kao i njena sestra, inače glumica Marina.

Jelena Đoković

Jelena Đoković retko kad se šminka.
Adam Stoltman / Alamy / Alamy / Profimedia 

Jelena Đoković takođe je jedna od onih dama koju ćete često videti bez, ili sa minimumom šminke. Zahvaljujući kvalitetnoj nezi, supruga našeg najboljeg tenisera uvek izgleda sveže i blistavo, te ne čudi što joj često poručuju da joj šminka nije potrebna.

Sara Jovanović

Mlada pevačica važi za jednu od najatraktivnijih na sceni, a tome umnogome doprinosi i to što izgleda fantastično nosila ili ne šminku. Sara veoma često postavlja i storije na kojima je bez makeup-a, čime je samo dodatno učvrstila svoju titulu prirodne lepotice.

Sara Jovanović ne postavlja uvek fotografije na kojima je našminkana.
Instagram 

Aleksandra Jeftanović

Aleksandra Jeftanović važi za prirodnu lepoticu.
Instagram 

Još jedna "rekorderka" na listi. Aleksandra, koja je jedno od najpoznatijih lica na domaćim prostorima jedna je od onih žena koja apsolutno može da se pohvali da joj nije potrebna šminka da bi izgledala fantastično.

Aleksandra Jeftanović izgleda podjednako dobro sa i bez šminke.
Instagram 

Dunja Jovanić

Na listi najlepših žena nalazi se i naša poznata influenserka Dunja Jovanić za koju mnogi smatraju da izgleda fantastično bez šminke, te da joj ista zapravo nije potrebna.

Marija Karan

Naša poznata glumica oduvek je važila za ženu nestvarne lepote kojoj nije potrebna šminka da bi izgledala zanosno i atraktivno. 

Marija KAran izgleda lepo sa i bez šminke.
Instagram 

Mina Milutinović

Slavna manekenka važi za prirodnu lepoticu koja izgleda savršeno i sa i bez šminke.

Tamara Dragičević

Naša poznata glumica spada u najlepše na našim prostorima, a činjenica da je nikada nećete videti sa previše slojeva šminke, samo potrvđuje tezu da imala na sebi makeup, ili ne, Tamara Dragičević podjednako je zanosna.

Tamara Dragičević zanosna je i sa i bez šminke.
Instagram 

Marija Kilibarda

Marija Kilibarda je jedna od onih kojima šminka nije potrebna.
pritnscreen/instagram 

Jedna od naših najlepših voditeljki veoma često postavlja na mreže fotografije na kojima je bez šminke, zbog čega su mnogi saglasni da joj šminka nije ni potrebna.  

Marija Kilibarda uvek je svedeno našminkana.
Instagram 

Tamara Kalinić

I influenserka Tamara Kalinić važi za one srećnice kojima nije potrebna šminka da bi izgledale perfektno. Na svom Instagramu deli fotografije sa i bez mejkapa, a zategnutu kožu i svežinu duguje pravilnoj nezi o čemu često priča na svom profilu.

Tamara Kalinić sjajno izgleda sa šminkom, ali i bez.
Instagram 

Marina Ćosić

I lepa glumica Marina Ćosić može da se pohvali da je među retkim srećnicama koje izgledaju podjednako dobro sa i bez šminke, u šta se možete uveriti i sami.

Naposletku, iako se o ukusima ne raspravlja, ko je od poznatih dama najatraktivniji bez šminke? Podelite sa nama vaše mišljenje i ostavite nam komentar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!