Kada se saznalo da su Vensan Kasel i Tina Kunaki u vezi, te davne 2016. godine, mnogi im nisu davali ni mesec dana. U isto vreme, glumca su osudili zbog odnosa sa čak 30 godina mlađom manekenkom u usponu koja jedva da je napunila 19 godina.

Mnogi su prognozirali da Tina Kunaki i Vensan Kasel neće spojiti ni mesec dana.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Međutim, par je demantovao sve, a iako se u nekoliko navrata pisalo o problemima u njihovoj vezi, a kasnije i braku, i dalje su zaljubljeni kao prvog dana.

Vesnan Kasel ludo je zaljubljen u Tinu.
Instagram 

Svoju romansu ljubomorno kriju od očiju javnosti, te se sve do skoro nije znalo ništa o početku njihove ljubavi, pa čak ni gde su se upoznali. Tek nedavno je procurilo da se njihov prvi susret odigrao na Ibici, a tada 50-godišnji Vensan "otkinuo" je za lepom brinetom. 

Vesan nikad nije krio koliko mu je Tina bitna.
Instagram 

Vensan Kasel je živeo 18 godina s italijanskom filmskom zvezdom Monikom Beluči 18 godina. Krajem avgusta 2013. godine, italijanske novinske agencije izvestile su da se najmoćniji filmski par razvodi.

Vensan i Monika razveli su se 2013. godine.
Shutterstock 

Od 2013. godine, glumac je odlučio da se preseli u brazilski Rio de Ženeiro. Po svemu svudeći, jedan od razloga raspada braka sa Monikom je i to što ona nije htela da se preseli u Brazil, koji je Vensan toliko voleo.

Ipak, kako se tada pisalo, glumački par još uvek su vezivale jake emocije. S obzirom da su se i dalje viđali, mnogi su prognozirali da će se pomiriti sve dok Vensan nije tokom praznika otišao na Ibicu gde je i upoznao lepu Tinu. 

Vensan Kasel upoznao je Tinu na Ibici.
Instagram 

Ona zapravo nije ni znala ko je Kasel, niti da je svetski poznat glumac. "Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu", objasnila je Tina svojevremeno.

Tina kunaki nije znala ni ko je Vensan.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je svoju vezu objavio na Instagramu u avgustu 2016. kada su podelili sliku s plaže. Međutim, Vensan Kasel je odbio da govori za medije o svom privatnom životu. Sledeće pojavljivanje odigralo se na crvenim tepihom Victoria’s Secret modne revije u Parizu u novembru 2016, a ostalo je istorija.

Tina Kunaki i Vensan kasel prvi put su se pojavili na cvenom tepihu 2016. godine.
Shutterstock 

Inače, Tina i Monika imaju dosta sličnosti, kao to da su obe odrasle u Italiji. Otac Kunakijeve je rodom iz Maroka, a majka je rođena i odrasla na Siciliji. Takođe, kao i Belučijeva, Tina je započela karijeru modela na modnim revijama.

Nakon što su se venčali u francuskom selu 2018, Tina je naredne godine rodila njihovu ćerku Amazoni. U retkom intervjuu za Madame Figaro govorili su o svom bračnom životu.

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

"Putujemo stalno, naša ćerka Amazoni je već dva puta putovala oko sveta! Svi govorimo nekoliko jezika. Tina je, otkako je poznajem, veoma tečno govorila španski i engleski, ali i portugalski. Putovanje daje perspektivu o poreklu. Više znamo ko smo kada odemo negde drugde da vidimo kako se tamo živi. Takođe, to je naravno i inspirativno", rekao je Vensan koji ne krije koliko voli svoju suprugu, čak i kada ga prozivaju da izgleda kao da joj je deda.

Vensana prozivaju da izgleda kao deda kunakijevoj.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!