Poznati kaskader Uroš Ćertić izašao je iz pritvora 14. oktobra, a bio je priveden zbog nelegalnog posedovanja oružja. Tamo je najviše vremena provodio sa popularnim reperom Rastom, sa kojim je sklopio i poslovni dogovor o čemu detaljnije možete čitati OVDE.

Uroš Ćertić je sada opisao kako se sve dogodilo, ističe da će momente iz zatvora zauvek pamtiti, kao i da su tamo mnogo bolji odnosni između ljudi nego napolju.

„Sve je nastalo iz svađe sa zapolenim u ekspozituri preko puta Bajlonijeve pijace. Istina je da sam optužen za posedovanje i nošenje nelegalnog oružja, pištolja, ali pošto je istraga još u toku i trenutno se branim sa slobode, ovo je sve što mogu da kažem, a da se toga tiče“ rekao je Uroš za „Telegraf.rs“ i dodao:

„Dolazim u zatvor, a sa mnom ulaze još dvojica, drugom maricom. Ređaju nas ispred kancelarije lekara, a jedan od te dvojice je Rastin venčani kum! Neverovatne okolnosti. Tri dana kasnije, dolazi i brat Rasta. Dakle, ušao sam sa jednim Crnogorcem i sa Rastinim venčanim kumom, koji je venčao Anu Nikolić i njega, neverovatno! On je naš bivši reprezentativac u kik-boksu, ne bih da mu spominjem ime“, rekao je Uroš.

Kako kaže, vreme provedeno sa Rastom mu je dosta značilo.

„Rasta je uhapšen tri dana posle mene i pošto je došao u subotu uveče, a kantinu imate samo ponedeljkom i sredom, ja sam njemu, pošto i Anu lično znam, drugarski poslao par cigareta i pola čaše nesa. Bratski, kolegijalno, po momcima koji sipaju ručak. Bio sam u sobi 15, njegov kum u 14, a Rasta je posle tri dana došao u sobu broj 12! Imali smo VIP hodnik. Znači… Mogli smo da snimimo rijaliti“, ispičao je kaskader i dodao:

„U zatvoru, oficiri bi se pitali šta ću tu, a onda bi se i šalili sa mnom i Rastom, dok smo šetali dvorištem, da nam samo još fali pevačica pa da snimimo spot. Postavljali bi mi standardna pitanja - šta je bilo najopasnije što sam radio. Skok iz aviona s 3.500 hiljade metara, na primer“, rekao je Uroš.

„Moram da kažem da su ljudski odnosi u zatvoru mnogo bolji nego na ulici ili u rijalitijima. Imao sam dobru ekipu u celom hodniku, a posebno u sobi. Na primer, sa mnom je bio jedan stariji čovek iz Pazara koji me je prva dva dana smirivao, pričao mi da mislim na dete, a spasao me je najviše Novak Đoković! Odnosno Rolan Garos. Gledali smo sve, svaki meč, a to je 6, 7, 8 sati tenisa dnevno“, rekao je Uroš Ćertić.