Kada se pre nekoliko dana pojavila na dodeli Gremi nagrada, Madona je svojim "novim" licem uspela da šokira planetu! Naime, ne postoji osoba koja nije komentarisala izdeformisanu facu kraljice popa, koja se kasnije pravdala time da su fotografi krivi, te da su oni ti koji su izobličili njeno lice.

Kao da nismo znali kako je nekada izgledala... No, krenimo redom.

Istina je da Madona izgleda sjajno u 64. godini, međutim, mnogi joj zameraju to što je uništila svoju prirodnu lepotu i što je sebe pretvorila, kako korisnici interneta navode - u vanzemaljca.

I više je i nego očigledno da se Madona podvrgla raznim operacijama iako nikada nije želela to da prizna. Naime, pop pevačica nikada nije potvrdila da je radila neki zahvat na licu ili drugom delu tela, ali mnogi sumnjaju da je stavljala kolagenske implantate u lice kao i da je radila botoks ili hemijski piling lica protiv starenja.

"Rekla bih da je Madona definitivno imala ugrađene neke pojačivače kože za poboljšanje kvalitete, nešto poput Profhila, ili možda čak laserske tretmane", tvrdi Amarm Šude kolumnistkinja magazina "Closer".

"Ona je definitivno pazila na svoju kožu što ju je posledično učinilo mlađom - ti kozmetički tretmani učine da vaša koža ne izgleda kao da joj fali kolagena ili elastina", dodala je.

2019., nakon nastupa u njujorškom Stonewall Innu, nagađalo se da jestavila implante u zadnjicu.

madona ima implante u zadnjici
Instagram 

"Svakako nisam protiv plastične hirurgije. Međutim, apsolutno sam protiv toga da se o tome raspravlja", rekla je Madona povodom operacija.

220.000 $ dala na operacija

Iako zbog posebnog načina ishrane pop kraljica i danas ima zategnuto telo, njeno je lice daleko od prirodnog. Zahvate na Madoninom licu analizirao je poznati plastični hirurg Geri Linkov koji je otkrio da je Madona kroz nekoliko decenija korigovala svoje lice raznim estetskim zahvatima.

madona pre operacija
Shutterstock 

On procenjuje da je od 1982. godine radila tri fejsliftinga, tri puta podigla obrve, a dva puta kapke, operisala podočnjake, kao i da je puno puta ubrizgala filere. Hirurg ne isključuje ni činjenicu da je radila i na implantima vilice, ali i da je uklonila višak masnoće. Takođe se navodi da je ugradila silikone u grudi.

madona ne liči na sebe
pritnscreen/instagram 

Strani mediji u više navrata su pisali da je Madona dala preko 220 hiljada dolara dala na operacije, a iako je očigledno da je išla pod nož, ona je uvek odbijala govori o zahvatima kojima se podvrgla ne bi li, barem na koži, zaustavila vreme. A kako je Madona izgledala pre odlaska pod nož i koliko se promenila pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Kraljica pop uništila se operacijama


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Madona pokazala lice bez filtera youtube/screenshot/madonna