Mlada zvezda Blanko šokirao je kako publiku tako i gledaoce kada je, samo zato što mu nisu radile slušalice ilomio scenografiju na bini ovogodišnjeg Sanrema. U prvi mah, ništa nije naslućivalo da će doći do ovakvog ponašanja. Doduše, videlo se da ima tehničkih problema, sve vreme je pritiskao in-ear, koji očigledno nije radio, da bi već u sledećem trenutku imao nervni slom na bini, čupao i gazio ruže, gurao muzičare, da bi na kraju i bacio slušalice. 

Nakon nastupa čitava sala mu je zviždala, a Blanko se pravdao da je sve samo "zabava". Blanko je poručio - "Nisam mogao da čujem sebe, jer slušalice nisu radile, ali sam ipak hteo da se zabavim. Lepota muzike je u tome da se zabavite".

Voditelj je na binu kasnije došao s metlom kako bi skupio cveće i ironično poručio - " Slušali smo prelepu muziku, ali će se sutra samo o ovome pričati", i nije pogrešio, snimak Blankovog skandaloznog nastupa "usijao" je mreže, pogledajte ga:

Naravno, komentari nisu izostali. "Tražila sam razlog zašto toliko ne podnosim Blanka iako ništa nije uradio. Evo zašto", "Odrasti, ovako se ne ponašaju zvezde", "Šta je ovaj umislio", "Čoveče, miss nechayeva je pala sa pet metara i ništa, koji je tvoj izgovor", "Pakao, sramota... ovo je užas", samo je delić koji se mogao pročitati.

Jedno je sigurno, sa ovakvim ponašanjem sasvim je sigurno d ablanko daleko neće dogurati, što je šteta ako se uzme u obzir da je prošle godine bio jedan od najpopularnijih izvođača.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!