Slavni glumac Ešton Kučer proslavio je svoj 45. rođendan, a godina iza njega bila je možda i najteža do sada. Razlog je pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja zbog čega je u jednom trenutku i zabrinuo fanove. 

Naime, on je pre nekoliko meseci uslikan u veoma lošem stanju, i izgledao je kao da je ostario preko noći.

Ešton Kučer gotovo je propao preko noći.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia A

Nikome nije bilo jasno šta se dešava, a iako se najpre pomislilo da je u pitanju uloga, veoma brzo se saznalo da se Ešton borio sa retkim oblikom vaskulitisa, autoimunog poremećaja koji ga je u nekoliko situacija ostavio bez sposobnosti da vidi, čuje ili hoda. Vaskulitis je inače zapaljenje krvnih sudova.

- Pre dve godine imao sam taj čudan, super redak oblik vaskulitisa, koji mi je onesposobio vid, oštetio sluh i poremetio ravnotežu – otkrio je tada. Ovaj poremećaj mi je promenio život i trebalo mi je godinu dana da povratim vid, sluh i ravnotežu - rekao je glumac nedavno.

Ešton Kučer izgubio je vid i sluh zbog bolesti.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Međutim, iako je sada dobro, mnogo je bilo onih koji su smatrali da je na taj način karma uradila svoje za sve grehe koje je nosio, pogotovo prema bivšoj supruzi Demi Mur. 

Mnogi misle da se Ešton razboleo kao kazna ta sve što je uradio Demi.
Shutterstock 

Podsetimo, Ešton Kučer i Demi Mur bili su u vezi od 2005. do 2013. godine, a tokom tog perioda veoma često su bili tema medija zbog veoma turbulentnog odnosa. Koliko je njihova veza bila toksična najbolje je opisano u njenoj biografiji "Inside out book", gde je otkrila brojne škakljive detalje koji nisu za one sa slabim želucem. 

Demi Mur je detalje romanse opisala u knjizi o Eštonu.
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Njihov brak se raspao pod blicevima paparaca, dok su tabloidi redovno izveštavali o glumčevim stvarnim i izmišljenim aferama sa mladim manekenkama i problemima njegove supruge sa alkoholom i narkoticima, koji su je krajem 2012. i odveli na rehabilitaciju.

Nakon razvoda, Ešton je otputovao u planinske predele kako bi se izborio sa čitavom dramom koja je tada nastala. Mediji su prenosili da je nedelju dana bio udaljen od svih i svega, dok je Demi isticala da se jedva borila sa posledicama njegovog ponašanja u braku.

Kako je Mur istakla, upravo jedna od njenih najvećih greški koju je napravila je to što je pristala da ispuni tadašnjem suprugu Eštonu Kučeru želju i da se upusti u seks utroje.

"Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška", rekla je Demi Mur koja tvrdi da je njen bivši suprug manipulator i čovek koji je "psihički zlostavljao ženu".

Ešton ju je često terao na nezamislive stvari, kao što je da urinira po njemu, a kada bi, usled nemogućnosti da se psihički bori sa bizarnostima koje je radila zbog njega utehu potražila u alkoholu, on bi je kažnjavao tako što bi objavljivao na mrežama njene gole slike i fotografije na kojima je u lošem stanju. Na taj način ju je "učio lekciju", ali i neretko ucenjivao.

"Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa", rekla je Mur. 

Zbog svega se njena zavisnost od alkohola otrgla kontroli, a posebno ju je dotuklo i kada je izgubila njihovu bebu iako ju je silno želela. Za sve ove godine Ešton je izbegavao da priča o svojoj bivšoj supruzi sve do skoro kada je odlučio da se "opere" i iznese svoju stranu priče

Iako je Kučera obavestila da će izdati knjigu, glumcu se to nije dopalo. Kako je priznao, bio je ljut na bivšu suprugu, s kojim je proveo u braku osam godina.

Demi Mur je objavila knjigu uprkos tome što se Ešton protivio.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

"Bio sam je***o besan", iskren je on u intervjuu za Esquire. Prema njegovim rečima, baš kad je počeo da uživa u životu i prestao da bude zanimljiv paparacima, usledio je haos zbog Demine knjige.

"Konačno sam došao do trenutka kada su mediji "sjahali" s moje žene, mog života i moje porodice", objasnio je Ešton Kučer, koji je od 2015. u braku s glumicom Milom Kunis.

"Međutim, odjednom su paparaci bili ispred škole moje dece", istakao je tata Dimitrija i Vajat i dodao usred rečenice da ipak ne želi da se dotiče više ničega na ovu temu.

Ipak, Ešton se prisetio braka sa 15 godina starijom Demi Mur, objasnivši da je vrlo mlad dobio ulogu očuha.

"Imao sam 26 godina i postao odgovoran za decu od osam, deset i dvanaest godina. Mora da se tako ljudi koji postanu roditelji kao tinejdžeri osećaju u dvadesetim", kaže on.

Kučer se osvrnuo i na malo poznat detalj, o kom ni Demi nije iznela mnogo pojedinosti – činjenicu da su izgubili jednu bebu. Glumica je doživela spontani pobačaj u šestom mesecu trudnoće, a oboma je teško palo.

"Izgubiti dete koje misliš da ćeš dobiti, i to tako blizu trenutka da zapravo dobiješ dete, to je stvarno, stvarno bolno", iskren je Ešton i istakao da se svako s tim nosi na svoj način.

Ešton Kučer odgovorio je na prozivke.
Profimedia 

On nije otkrio kako je on lečio ovaj bol, ali je objasnio da obožava decu i da je još jedno dete bilo baš ono što je bilo potrebno njegovoj tadašnjoj velikoj porodici.

"Ja volim decu. Ne bih se oženio ženom koja ima troje dece da ih ne volim. Ideja da imamo jedno jedno, to je bilo neverovatno", kaže Kučer. On, međutim, kaže da da je došao do trenutka kada se pomirio s ovim bolnim gubitkom.

"Šta god da je razlog, očigledno sam morao da doživim to," smatra glumac. Nakon gubitka bebe i razvoda, Kučer kaže da se osećao neuspešnim.

Ešton Kučer se osećao bezuspešno nakon razvoda.
Jevone Moore / Splash / Profimedia 

"Ništa ne čini da se osećaš kao čist neuspeh kao što to radi razvod", smatra on, "razvod je je***i neuspeh. Nisi uspeo u braku".

Međutim, nedugo nakon razvoda, Ešton Kučer i njegova dugogodišnja prijateljica Mila Kunis, koju je poznavao još sa snimanja serije "Vesele sedamdesete", zaljubili su se jedno u drugo i 2015. stali na ludi kamen. Dobili su zatim dvoje dece, a Ešton kaže da se oduvek divio Mili.

Ešton Kučer uvek se divio Mili Kunis.
Priscilla Grant / Everett / Profimedia 

Međutim, njegove reči izazvale su "stihiju" na mrežama. Mnogi su mišljenja da se sada "pere" od svega, te da im nije jasno zašto je bio ljut što je njegova bivša iznela svoju istinu. "Ti si bio besan, a radio si joj sve te gadosti", "Nemaš pravo da se ljutiš na Demi. Žena je ispričala šta se dogodilo. To si ti Kučeru", "Psihopata, samo da sebe opere od svega, još je Demi kriva što si je ti zlostavljao", glasili su neki od komentara, a bilo je i onih koji su istakli da sad "glumi dobrog muža Mili", te da je tako trebalo da tretira i Mur. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!