Tom Brejdi razveo se pre samo 4 meseca, a sada je to, po svemu sudeći, odlučio da obeleži jednom "vrelom" fotkom. On je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj je u boksericama, ali ovim postupkom nisu bili svi oduševljeni. 

"Dogovor je dogovor. Jesam li ovo dobro odradio?", napisao je Brejdi i označio kolege, takođe NFL igrače Džulijana Edelmana i Roba Gronkovskija. Na drugom storiju je potom objasnio čemu potreba da se ovako fotografiše. 

tom brejdi skinuo se u bokserice na storiju.
Instagram 

Naime, on je obežao da će rekreirati fotografije modela u donjem vešu za svoj brend ukoliko dobije 40.000 lajkova na jednoj objavi na Tviteru. Iz njegove kompanije su mu poručili: "Hej Tome, nismo zaboravili na ovo", a nakon toga je fudbaler ispunio obećanje.

tom brejdi je propao u odnosu na period kada je bio sa žizel.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovo je usledilo nakon što je prošle nedelje objavio da sada zaista ide u penziju. Među prvima se oglasila i njegova bivša supruga koja mu je poželela sve najbolje, a njen komentar prikupio je za kratko vreme preko 26.000 lajkova. 

Žizel se vratila modleingu nakon razvoda.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Žizel se nakon razvoda vratila snimanjima, i izgleda sve bolje i bolje iz dana u dan, nakon lošeg starta, međutim, kada je reč o Brejdiju, nisu svi tako blagonakloni. Mnogi su mišljenja da je propao, ponajviše od kako je za kratko vreme izgubio ogroman broj kilograma.

Zato i ne čudi što su mnogi njegovo skidanje u bokserice protumačili kao "očajničko traženje pažnje", jer, "šta će on sad da radi kada je u penziji osim da ovako lovi klinke na staru slavu", kako je glasio veći broj komentara.

No, čini se da to ne potresa Žizel koja se trudi da nadomesti vreme koje je provela tako što je brinula o bivšem suprugu i deci, te zanemarila svoj primarni posao koji joj je i doneo neverovatno bogatstvo od čak 400 miliona dolara.

Žizel se vratila modelingu nakon što ga je zapostavila zbog Brejdija.
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!