Tom Brejdi ponovo ide u penziju. Po mišljenju mnogih najbolji kvoterbek američkog fubala u istoriji, oglasio se emotivnom porukom na Instagramu i objavio da je ovog puta odluka o penziji konačna, odnosno, da nema vraćanja. 

"Dobro jutro Društvo. Odmah ću preći na stvar. Odlazim u penziju, zauvek", rekao je kvoterbek Tampa Bej Bakanirsa u videu, snimljenom dok je sedeo na plaži.

"Znam da je proces prošli put bio prilično velika stvar, pa kada sam se jutros probudio, pomislio sam da ću samo pritisnuti snimanje i prvo vas obavestiti, pa druge.

Neću da dužim. Dobijate samo jedan super emocionalni esej o penzionisanju, a ja sam svoj potrošio prošle godine, tako da... zaista, hvala vam puno svima što ste me podržali.

Moja porodica, moji prijatelji, moji saigrači, moji takmičari. Mogao bih da idem zauvek, ima ih previše. Hvala vam momci što ste mi omogućili da živim svoj apsolutni san. Ne bih ništa menjao. Sve vas volim", rekao je Brejdi u kratkom videu.

Vesti o penzionisanju stigle su odmah nakon što su strani mediji proglasili ovo najgorom sezonom za Brejdija, zbog loših rezultata i katastrofalinih gubitaka, zbog čega su se mnogi pitali da li bi ista odluka bila da je situacija obrnuta, odnosno da je sezona bila uspešna. Inače, među prvima koji su prokomentarisali njegovu odluku da se ponovo penzioniše bila je niko drugi do bivša supruga Žizel, koja se od njega i razvela kada je odlučio da prekine penziju. 

Žizel je među prvima prokomentarisala Tomovu odluku da se penzioniše.
Shutterstock 

"Želim ti samo divne stvari u ovom novom poglavlju tvog života", napisala je manekenka koja radi punom parom, i za koju mnogi kažu da je procvetala nakon što je ostavila Brejdija. Njenu poruku mnogi su protumačili kao dolivanje ulja na vatru. "Žizel kao da je poručila - da li je bilo vredno da izgubiš sve? E sad uživaj u svom životu, a ja odoh svojim putem", glasio je jedan od komentara, a i drugi su komentarisali slično.

Tom Brejdi je sve izgubio zbog odluke da prekine penziju.
Instagram 

"Hahahah, ali Žizel koja mu želi sve najbolje. Vidi, to je bukvalno ono - sam si frajeru, sad vidi šta ćeš", "Koliko god da je lepo što mu je poželela da uživa u penziji, ne mogu da ne pomislim da u postoji i skrivena poruka. Uništio je brak zbog par loših utakmica i nikad goreg rezultata", ređali su se komentari. Doduše, Žizel se nije dalje oglašavala. 

Dok ona blista, mnogima nije promaklo i da je Brejdi osetno "propao" za samo par meseci, što su mnogi protumačili kao posledice stresa oko neuspešne sezone i razvoda. Podsetimo, do razvoda slavnog para nakon 12 godina braka došlo je jer je Tom odlučio da prekine penziju u koju je otišao kako bi pomogao Žizel oko dece i obaveza.

Tom Brejdi nije želeo da pomogne Žizel oko obaveza.
Instagram 

Za sve ove godine, ona je bila ta koja je držala sve u svojim rukama, dok je Brejdi igrao fudbal, seljakala se, da bi deca rasla kraj oca... Sada kada je Tom trebalo da preuzme deo obaveza, on je odlučio nakon samo par meseci da prekine penziju, i ostavi Žizel na cedilu, zbog čega nije želela da ga podrži i tražila je razvod.

Tom Brejdi i Žizel su se rastali jer ju je izdao.
Shutterstock 

Fudbaler se do samog kraja nadao da će se Žizel predomisliti, ali do toga nije došlo. Ona se nedavno i vratila modelingu, a nakon katastrofalnog starta, pojavila se u izazovnom providnom izdanju i zapušila usta hejterima. 

Žizel se nedavno slikala u toplesu.
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, Brejdi kao da "kopni" sve više, a nije poznato čime će se baviti sada kada je u penziji.

tom brejdi je vidno propao od kako nije sa žizel.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!