Dugoočekivani memoari "Love, Pamela" konačno su 31. januara ugledali svetlost dana, a malo je reći da su već u prvih 24 časa podigli neviđenu prašinu. Glumica Pamela Anderson se dotakla najintimnijih trenutaka u svom životu, te se osvrnula i na vezu i brak sa Tomijem Lijem sa kojim je, kako kaže, u jednom trenutku imala danonoćno odnose.

Njihova veza i te kako je punila medijske stupce, te ovo priznanje nije iznenađenje, s obzirom da nekadašnji par nije birao ni vreme ni mesto da razmenjuju dodire, ali ono što jeste bilo šok bilo je njeno priznanje da čak ni Tomi nije mogao da dobaci iskustvu koje je imala sa jednim čovekom od osamdeset godina. 

Pamela Anderson otkrila je detalje ljubavnog života u novoj knjizi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo iskustvo ju je potpuno ostavilo bez teksta, i kako kaže, ništa slično nikad nije osetila. Naime, ona je igrala tango sa čovekom koji je mogao da joj bude deda, a kako je poznato da ovaj ples i te kako erotski utiče na ljude, ovakvo priznanje nje iznenađenje. 

Pamela je istakla da u isto vreme čvrst i nežan način igre bilo "najčulnije iskustvo koje je ikada doživela".To se desilo kada je još bila u 20-im, prilikom posete Buenos Ajresu, i istakla je da osećaj da je vodi pravi muškarac nikada nije osetila osim tada.

Pamela Anderson imala je neverovatno iskustvo sa dedom.
Shutterstock 

"To me je promenilo i nikada to nisam zaboravila", napisala je 55-godišnjakinja.

Podsetimo, jedna od najfatalnijih plavuša svih vremena udavala se pet puta, od čega je dva puta rekla "da" pokerašu Riku Solomonu. Kako je opisala u biografiji, do njenih brzih brakova je došlo jer je smatrala da je zaljubljena u nekog ukoliko poželi da ima sa njim intimne odnose. 

Pamela Anderson bila je ludo zaljubljena u Tomija Lija.
Shutterstock 

Naime, glumaca je u knjizi opisala da je užasno seksualno zlostavljanje koje je pretrpela u detinjstvu oblikovala njene kasnije percepcije o vezama, ljubavi i seksu, pa otud i gore pomenuti stav.

Doduše, brak sa Tomijem Lijem bio je iz ljubavi, a kako je napisala, nakon venčanja proveli su sate i sate u spavaćoj sobi, a imali su odnose čak i dok je bila hospitalizovana jer joj je pukla cista na jajnicima, a na ruci je imala kanilu. 

Nažalost, iako ih je vezivala strast, njihov brak bio je prožet nasiljem, ljubomorom, zbog čega je odnose okončala svaku put.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!