Sajmon Kauel najbolji je primer šta znači kada novac i moć, kao i opsesija izgledom udare u glavu. Medijski mogul ne odustaje od procedura kojima pokušava da zamrzne mladost, a rezultati su, sigurni smo, sve samo ne ono što je planirao. Ipak, on se ne zaustavlja, već nastavlja da preteruje sa filerima i botoksom, a poslednje paparaco fotografije pokazale su u kakvom je stanju njegovo lice. 

Izobličen lik, "pali" obrazi poput kesa, oči čudnog oblika, i naravno, lice bez bora iako je u sedmoj deceniji, sada su njegov zaštitni znak, a njegovu pojavu teško je gledati. Njegova zavisnost od bootksa definitivno se otela kontroli već neko vreme, a kada se na to dodaju umor i stres od snimanja, jasno je zašto deluje bolesno. 

Sajmon Kauel izdeformisao je lik operacijama.
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Nisam jedan od onih koji komentariše tuđi izgled, ali lice mu izgleda kao da se topi, napisao je jedan Tviteraš.

Sajmon nikada nije skrivao da je lice poboljšavao botoksom, a sa korekcijama je započeo 2016. godine jer je želeo da izgleda mlađe. Izjavio je i kako je jednom preterao s botoksom, što je njegovog sina uplašilo.

Tada je rekao kako će prestati s korekcijama, ali izgleda da svoje obećanje nije ispunio. Pored komentara da mu se lice topi, često se moglo čuti i da da Sajmon ne može da trepće od botoksa, kao ni da ne može lepo da se smeje.

Sajmon Kauel ne može da pomera lice od botoksa.
Twitter 

Sajmon je poprilično i smršao, što se nimalo nije dopalo njegovim obožavateljima. Inače, mnogi su mišljenja da je njegova opsednutost izgledom proistekla iz veze sa 18 godina mlađom Loren Silverman koju je i zaprosio prošle godine. 

Njih dvoje su zajedno dugih devet godina, a imaju i zajedničkog sina Erika. Mnoge je njegova odluka da je zaprosi iznenadila, s obzirom da je više puta govorio da ne veruje u brak.

Sajmon kauel oteo je devojku najboljem drugu.
PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, par se upoznao 2004. godine kada je Silverman bila u braku s mogulom Endruom Silvermanom koji je tad bio jedan do Sajmonovih najboljih drugova. Loren se 2013. razvela od supruga s kojim je u braku bila 10 godina, a onda je ušla u vezu sa Sajmonom koju su uspeli da kriju sve dok se nije saznalo da je trudna.

"Nisam ponosan na okolnosti u kojima se sve dogodilo, ali ne mogu pobeći od toga. Trudnoću nismo planirali, ali bio sam srećan i pratio sam je na prvi ultrazvuk. Počeo sam da se osećam neverovatno zaštitnički prema njoj i prema detetu. Nikada nešto slično pre toga nisam osetio", priznao je Sajmon u jednom od intervjua za Daily Mail, kao i to da ga je očinstvo promenilo. 

A kako se Sajmon menjao tokom godina i da li je preterao, pogledajte u galeriji u nastavku teksta, te procenite sami:

Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!